Koncuk, Aday Öğretmenlere Baskıyı İfşa Etti

Koncuk, Aday Öğretmenlere Baskıyı İfşa Etti

Bir süredir gündemde olan "Aday Öğretmenlere Sendikal Baskı" konusu yaşanan yeni bir olayla tekrar gözler önüne serildi.

Bursa'da Karacabey'de Aday Öğretmenler için düzenlenen yemekli toplantı günün konusu oldu.

Toplantıyı sosyal medya hesabından İsmail Koncuk'un ismini de vererek duyuran Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, paylaşımında şu bilgilere yer verdi:

bursa.jpg

Söz konusu paylaşıma, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'tan sert tepki geldi. 

Koncuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: 

"Allah aşkına Bursa Memur Sen Başkanının şu twitine bakın.Ne diyeyim, Allah seni de, o müdürü de bildiği gibi yapsın.

Siz ancak stj öğretmeni, korkutursunuz demiştim.Haklılığımızı ispat etmişsin, ancak o stj öğretmenler yüreğinde sizin için ne diyor, acaba?

Sana bir şey söyleyeyim, esas olan, insanları korkutmak değil, yüreğini ve saygısını kazanmaktır.Zulümle abad olunmaz.Bu twitle küçülmüşsün.

Bu vesile ile tüm teşkilatıma söylüyorum, insanlara umut aşılayın, korkutmayın.Allah hepimizi bunlar gibi olmaktan korusun, inşallah.

Tüm öğretmen ve memur arkadaşlarımdan da ricam, bu türlerin baskısından korkmamaları, bunlar ateş olsa cürmü kadar yer yakar.Ders verin.

Öyle bir ders verin ki, şahsiyetinize sahip çıktığınızı, kuru gürültüye pabuç bırakmayacağınızı ENANİYET içindeki bu adamlar iyice anlasın.

Böylelerine kızmıyorumbunlara ancak acınır, çünkü zavallıdır.Zavallıdır, çünkü iktidarın geçici gücünü ebedi zannedecek kadar bedbahttırlar.

Esas gücün adam olmak olduğunu anlayamayacak kadar cahildirler.Allah ıslah etsin diyeceğim amaAllahtan çok uzak, şeytanla dostluk kurmuşlar.

Bu Bursa fotoğrafını Sn Bakana ve üst düzey tüm bürokratlara gönderdim.Sn Bakan az önce aradı ve ilgileneceğini ifade etti.Takip edeceğiz."

BAKAN AVCI NE YAPACAK?

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve MEB Üst Yönetimi bakalım ne yapacak?

Soruşturma açılacak mı?

Nasihat mı edilecek?

Uyarıda mı bulunulacak?

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum