Koncuk, Bakan Avcı'yı İstifaya Davet Etti

Koncuk, Bakan Avcı'yı İstifaya Davet Etti

Türk Eğitimsen Genel Başkanı İsmail KONCUK, Yönetici atama mülakakatı üzerinde il müdürlerine çok ağır eleştirilerde bulundu...

Bazı il mem ler tarafından yönetici atamaları için yapılan mülakatlarda torpil açıkça yapılmaktadır.Bazı il müdürlerinin, İzmir, Bursa Denizli, Karabük, Eskişehir gibi illerde, neyi o ilde temsil ettikleri belli değildir.Devleti temsil etmedikleri çok açıktır.Bu müdürler bu ahlaksızca yapılan sözlü sınavlarla öncelikle kendi şahsiyetlerini kirletmektedirler.Bunlara yazıklar olsun demek dahi, oluşturulan kirliliği tanımlayacak kuvvette değildir. 

Bir yandaş, ahlaksız sendikanın, parti teşkilatları ile beraberce yapılan sözlü sınavlarda kendi yandaşlarını öne geçirme gayretini artık biliyoruz.Bunların sendikacılıktan anladığı tek şey, yapılan herşeyi kirletmek, adam kayırmacılığından başka bir şey değildir.

Bunlar haktan, hukuktan, kul hakkından habersizdir, demiyorum, bu cümlelerin artık modası geçmiştir ve artık, herkes bilmektedir ki, bu kavramlar bunları yakından uzaktan ilgilendirmemektedir. Bunlar ahlaksızdır, namus, şeref, hak, hukuk bunlar için, ancak kendi menfatleri söz konusu olduğunda baş vurdukları değerlerdir.

Türk Eğitim Sen teşkilatlarına gönderdiğimiz talimatla, sınavı kirletenlerin deşifre edilmesi, il müdürleri ve valilerin istifaya davet edilmesi, bu eylemlerin bir defa ile sınırlı tutulmaması her fırsatta, yapılan pisliğin dile getirilmesi istenmiştir.Bazı şubelerimizce gerekli eylemler de yapılmıştır.Sendikamız tarafından örnek dilekçe de hazırlanarak internet sitemize atılmıştır.Türk Eğitim Sen kirli adamlarla mücadelesine devam edecek, bunların yaptıkları pisliği her paltformda dile getirecektir.

Tüm eğitim çalışanlarının yapılan haksızlıklara kayıtsız kalmaması, illerimizde alınan eylem kararlarına destek vermeleri, daha sonuç alıcı eylemler yapmamazı sağlayacaktır.Biz kimseden korkmuyoruz, haksızlık, namussuzluk yapanlar, kul hakkı yiyenler bizden korksunlar. 

Allah doğrunun yanındadır.

İsmail KONCUK / Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum