Koncuk: Kral Çıplak Demeye Devam Edeceğiz!

Koncuk: Kral Çıplak Demeye Devam Edeceğiz!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte o açıklamalar:

Bizim çocukluğumuzda radyo reklamları vardı. Biri, ağızlarda sakız olmuştu "Bir bilmecem var çocuklar. Haydi sor sor.Çayda kahvaltıda yenir. Bisküvi denince akla, hemen onun adı gelir. Eti, Eti, Eti." Bu bisküvi reklamını bizim yaşıtımız olan bir çok arkadaşım hatırlar ve ezbere bilir.

Ben de bu reklamdan ilham alarak, tüm memurlarımıza sormak istiyorum, "Bir bilmecem var memurlar. Haydi sor sor. Sendikacılık hiç yapmaz, memuru masada satar, oturduğu yerden, yöneticilerce, tehditle, makam satarak, stajyer memurları korkutarak üye yapar, ancak geçen yıl 50 bin, bu yıl da 70-80 bin üye artar, sendika deyince memurun aklına hiç gelmez ama herkes koşar adım üye olur. Sarı sendika denince akla hemen onun adı gelir. Memnun Sen, Memnun Sen, Memnun Sen."

Bu bilmecenin cevabını bilerek, bu anlayıştaki bir sarı sendikaya koşar adım üye olan, gerçek anlamda sendikacılığı değil, sarı sendikacılığı çalışma hayatının çıkmazları için çıkar yol görmüş(!), bugünü kurtarmanın derdine düşmüş, bu yıl sayıları yaklaşık 850 bini bulacak olan tüm memurlarımızı kutluyorum! Emin olun bunlar şekerli çayla bile yenilmez. Kimse kızdığımı zannetmesin, bugünleri yaşamak dahi bir ders, bir ibret, üzüldüğüm asla sendikal tercihler değil, üzüldüğüm tek şey, ülke geleceğini omuzlaması, yanlışları düzeltmek adına korkmadan risk alması gereken insanların, günü kurtarmak adına, nefislerine mağlup olması, hak etmeyen bir anlayışı şımartarak, başlarına bela etmesidir.

Biz, 450 bin üyemizle, kral çıplak demeye devam edeceğiz. İsterse, bir kişi kalalım, Allah var, kaygı yok. Gönül huzuru içinde, haklı mücadelesinin neferi olan, yalancıya, talancıya, makam ve mevkiye eyvallah etmeyen, korkudan hep muaf, nefislerini yürekleri ile ezmiş devleri, saygıyla selamlıyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum. Sizinle yürümekten şeref duyuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum