Koncuk: Memur Kendi Geleceğini Düşünmeli Ve Tedbirini Almalıdır

Koncuk: Memur Kendi Geleceğini Düşünmeli Ve Tedbirini Almalıdır

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, twitter hesabından yaptığı açıklamayla memurun iş güvencesini tartışmaya açanları eleştirdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, twitter hesabından yaptığı açıklamayla memurun iş güvencesini tartışmaya açanları eleştirdi.

Bu tartışmaları açan en önemli sebep memurlarımızın yanlış sendikal tercihleridir” diyen Genel Başkan Koncuk, memurların geleceklerini ve kendilerine yönelik kumpasları görme ve tedbir alma vakti gelmiştir şeklinde görüşlerini ifade etti.

Genel Başkan Koncuk açıklamasına şöyle devam etti;
“Bugün, memurun iş güvencesini tartışmaya açanlar, bu cesareti nereden almaktadır. En önemli sebep, memurlarımızın yanlış sendikal tercihidir. Artık bunları açık seçik konuşmalıyız, destek verdikleriniz bir siyasi organizasyonun taşeronluğundan başka bir şey yapmamaktadır.

Onların en önemli önceliği, varlıklarının tek sebebi olan ağa babalarının siyasi programlarını önceleyen, propaganda çalışmaları yapmaktır. Onların siyasi organizasyonlarının programlarının hiç bir yerinde MEMUR YOKTUR, tam tersine memurun olmadığı bir düzenin özlemi içindedirler. Memurlarımızın, kendi geleceklerini düşünenlerin, alışma hayatına yönelik kumpasları görme ve tedbir alma vakti gelmiştir. Gözler açılmalıdır.

Memurlarımızın bir geleceği varsa, bu geleceği inşa etmek için, sorumluk almak söz konusudur. Ağababalarının güdümünde olanlarla gelecek YOKTUR. Bizim samimiyetimiz bellidir, bunu en iyi bilenler sizlersiniz. O halde, sendikal tercihlerinizin size maliyetini bir defa daha düşününüz.

Artık, amirimi, arkadaşımı memnun edeyim, kızdırmayayım, aman, şu menfaatim zarar görmesin gibi günlük telaşlardan kurtulmanın tam zamanıdır. Siyasi anlayışınız, oy verdiğiniz siyasi teşekkül ne olursa olsun, sizin önceliğiniz haklarınızın budanmasına engel olmaktır. Artık dur deyin. İş güvencemin, haklarımın önünde duran babam olsa, üzerime düşen mücadeleyi şerefle yaparım, diyemeyen memur, önce kendisine ihanet etmektedir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.