Koncuk: Milli Uyanışı Kirletmeye Çalışanlara Dikkat!

Koncuk: Milli Uyanışı Kirletmeye Çalışanlara Dikkat!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, şehit haberleriyle birlikte vatandaşların düzenlediği saygı mitinglerine yönelik karalama kampanyalarına sert çıktı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, şehit haberleriyle birlikte vatandaşların düzenlediği saygı mitinglerine yönelik karalama kampanyalarına sert çıktı.

 “Yapılan hatalar sebebiyle, milletin geleceğini bilinmezliğe sürükleyen, bir takım müptezeller, kiralık kalemler, sözde sendika ve uzaktan kumandalı sivil toplum kuruluşları, gösterilen milli hassasiyeti köreltmek için el birliği ile gayret göstermektedir” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, “Bizim gibi vatanseverlerin tepkisi teröredir, PKK denilen illetedir, siyasi rant uğruna milletin istikbalini tehlikeye atanlaradır. Her kim, mütedeyyin, vatansever Kürt kardeşlerimizle, PKK'yı özleştiriyorsa bizden değildir” dedi.

 Koncuk açıklamasında;

 “Son günlerde yaşanılan menfur olaylar sebebiyle düzenlenen şehitlerimize saygı mitinglerinde milli bir uyanış baş vermiştir. Ajan provokatörlerin yaptıklarını vatanseverlere mal ederek, bu milli uyanışı kirletmeye çalışan, adeta milleti uyumaya davet eden açıklamalara şahit olmaktayız.

Yaptıkları affedilmez hatalar sebebiyle, bir milletin geleceğini bilinmezliğe sürükleyen, Türk Milleti diye bir derdi bugüne kadar hiç olmamış, bir takım müptezeller, kiralık kalemler, sözde sendika ve uzaktan kumandalı sivil toplum kuruluşları, gösterilen milli hassasiyeti köreltmek için el birliği ile gayret göstermektedir.

Bu satılık zevat bilmelidir ki, bizim gibi vatanseverlerin tepkisi teröredir, PKK denilen illetedir, siyasi rant uğruna milletin istikbalini tehlikeye atanlaradır. Her kim, mütedeyyin, vatansever Kürt kardeşlerimizle, PKK'yı özleştiriyorsa bizden değildir.

Biz, Türk, Kürt, Arap, Çerkez ayrımı yapmaksızın Anadolu coğrafyasında yaşayan her bir vatandaşımızı kıymetli ve vazgeçilmez olarak gördük ve bu anlayışımız asla değişmeyecektir.

Tepkilerimiz devam edecek ve kimse Milli hassasiyetlerimizi köreltemeyecektir. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, PKK illeti, Büyük Ermenistan hayali kuran Asala'nın, emperyalist ülkelerin projesidir. Bu projeyi kurgulayanlar Türk'e de, Kürt'e de düşmandır.

Bu gerçeği her Türk her Kürt beynine nakşetmelidir. Bizi hiç bir güç düşman yapamayacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.