Koncuk'tan Üyelerine Teşekkür

Koncuk'tan Üyelerine Teşekkür

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un Resmi Gazete'de yayınlanan üye sayılarıyla ilgili yaptığı basın açıklamasıdır.

Ülkemizin içinden geçmekte olduğu zorlu sürece, bütün kirlenmişliğe, kokuşmuşluğa, yalanlara, karalamalara, yanlış yönlendirmelere rağmen istikrarlı bir şekilde büyüyen Konfederasyonumuz, 2011 yılında 394 bin 497; 2012’de 418 bin 991; 2013 yılında 444 bin 935 olan üye sayısını, bu yıl 447 bin 641’e yükseltmiştir.

 

Türk milletinin her sorununun çözümü için öncelik alan sendikal anlayışımız, Türk memurunun hak ve menfaatlerinin korunup ilerletilmesi, başta memurlarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızın insan onuruna yaraşır bir yaşam seviyesine ulaşması üzerine kuruludur. “Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız” düsturu ile 22 yıl önce yola çıkan bu kervan, her gün yeni katılan üyelerimizle büyüyerek, ilkelerinden asla taviz vermeden, her şart altında yoluna devam etmektedir.

 

Sürekli ve sağlıklı bir şekilde büyümemizdeki en büyük pay hiç kuşkusuz ki; vatan ve millet aşığı, dürüst, inandığı yoldan sapmayan, değerlerine sahip çıkan ve hakkı hakim kılmak için gücümüze güç katan, mücadelemize omuz veren siz değerli kamu görevlilerimizindir.

 

Aleyhimize gelişen her türlü olumsuzluğa rağmen, çalışmalarıyla sürekli büyümemize katkı sağlayan bağlı sendikalarımızda gerek işyeri temsilcisi, şube başkanı, şube yönetim kurulu üyesi ve gerekse Konfederasyonumuz bünyesinde il temsilcisi olarak görev yapan tüm arkadaşlarımıza, emeklerinden ve Konfederasyonumuza kattıklarından dolayı teşekkür ediyor, ailemize yeni katılan kamu görevlilerine “Türkiye Kamu-Sen’in aile sıcaklığına hoş geldiniz.” diyorum.

 

Sizlerden aldığımız güç ve destekle Türk memurunun öncü sendikası olarak kamu çalışanlarımızın haklarını koruyup daha da ileri götürmek ve ülkemiz sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da insanüstü bir gayret ve kararlılık göstereceğimize söz veriyorum.

 

Memurlarımızın mutlu, müreffeh geleceği, milletimizin birliği ve dirliği için verdiğimiz çetin mücadelede destek ve teveccühünü bizlerden esirgemeyen memurlarımıza gösterdikleri kararlılık için teşekkür ediyor, geçek anlamda sendikacılığın, doğrunun ve haklının yanında saf tutan 447 bin 641 bin yürekli üyemizi bütün içtenliğimle tebrik ediyorum.

İsmail KONCK

Genel Başkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.