Koncuk'tan Yarbay Mehmet Alkan'a Destek

Koncuk'tan Yarbay Mehmet Alkan'a Destek

İsmail Koncuk'tan Yarbay Mehmet Alkan'a Destek

Teoman Yalçın / www.turkiyeegitim.com 

Önceki gün Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakoluna düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, Osmaniye'de defnedilmişti. 

Şehidin kendisi gibi asker olan Yarbay ağabeyi Mehmet Alkan, törene üniformasıyla katılmış, yaşananlara isyan eden ağabey tabuta sarılarak, "Buranın vatan evladı, 32 yaşında, daha vatanına, sevdiklerine doymadı, dünyaya doymadı, bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor" demişti.

Şehidin ağabeyi alandan ayrılırken de ‘Şehit olmak istiyorum’ diyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a tepki göstererek, “Sırça saraylarda 30 tane korumayla gezip zırhlı arabalara binip de şehit olmak istiyorum diye bir şey yok. PKK’ya yardım edenler de kahrolsun, Öcalan’a yardım edenler de kahrolsun.” diye konuşmuştu. 

Dün yaşanan gelişmeler karşısında gün boyunca farklı kesimlerden farklı tepkiler geldi. 

Yaşanan gelişmeler karşısında duyarsız kalmayan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

İşte o açıklama:

İSMAİL KONCUK ‏@ikoncuk 29 dakika önce

Şehit Kardeşinin cenaze töreninde yüreğinin sesini,milletin sesi yapan Yarbay Mehmet ALKAN'ın yanındayız.Ancak,adam olanlar bu tepkiyi anlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum