Kurban Bayramı ve Arefe Günü ne zaman tatil kaç gün?

Kurban Bayramı ve Arefe Günü ne zaman tatil kaç gün?

Kurban Bayramı ne zaman? Arefe Günü hangi gün? Kurban Bayramı tatili 2015 kaç gün olacak? sorularının yanıtını arayanlar için tüm detaylar haberimizde.

2015 Kurban Bayramı'nın sıcak havalara denk gelmesi tatil yapmak isteyen vatandaşları heyecanlandırdı.

Kurban Bayramı ne zaman, arefe günü hangi gün? sorularının yanıtını arayanlar için Kurban Bayramı tatil takvimini hazırladık.

Bu yıl Kurban Bayramı 24 Eylül Perşembe günü başlayacak. 4 gün sürecek olanKurban Bayramı tatili 27 Eylül Pazar günü sona erecek. Arefe günü ise 23 Eylül Çarşamba gününe denk geliyor.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Hem kamu çalışanları hem de özel sektör çalışanları 2015 Kurban Bayramı tatili kaç gün sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Bu yıl Kurban Bayramı Arefe Günü yarım gün tatil olarak planlandı. Bu durumda hem kamu çalışanları hem de özel sektör çalışanları için Kurban Bayramı tatili 4.5 gün olacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ UZAYABİLİR!

Ancak hükümet tarafından verilecek son dakika kararıyla Kurban Bayramı tatili uzatılabilir. Ramazan Bayramı'nda Arefe Günü verilen son dakika kararıyla tatil ilan edilmişti. 3.5 gün olan Ramazan Bayramı tatili 4 güne çıkarılmıştı. 

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLABİLİR Mİ?

Bir diğer ihtimal ise Kurban Bayramı tatilinin 9 günü çıkarılması. Alınacak idari bir kararla Kurban Bayramı haftasındaki pazartesi ve salı günleri tatil ilan edilip 2015Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarılabilir. Bu durumun olması halinde Kurban Bayramıtatili, 19 Eylül Cumartesi Günü başlayıp, 27 Eylül Pazar gününe kadar sürecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum