MBSTS ve ALS sınav giriş belgeleri yayımlandı

MBSTS ve ALS sınav giriş belgeleri yayımlandı

2 Nisan 2016 tarihinde, saat 14:00'de uygulanacak olan 2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavına (2016 DİB-MBSTS) başvuran adayların

2016 DİB-MBSTS:

Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

2 Nisan 2016 tarihinde, saat 14:00'de uygulanacak olan 2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavına (2016 DİB-MBSTS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.


2016 ALSSınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

3 Nisan 2016 tarihinde, saat 09:30'da uygulanacak olan 2016 Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavına (2016-ALS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.trinternet adresinden edineceklerdir.

Adaylara saygı ile duyurulur.

 

 

 

Temel Kurallar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.