MEB Bakan Yardımcılarının Görev Dağılımı Değişti

MEB Bakan Yardımcılarının Görev Dağılımı Değişti

MEB Bakan Yardımcılarının Görev Dağılımı Değişti. İşte MEB Bakan Yardımcılarının yeni görev dağılımı.

MEB Bakan Yardımcılarının Görev Dağılımı Değişti. İşte MEB Bakan Yardımcılarının yeni görev dağılımı.

*Kırmızı olarak gösterilen birimler, ilgili kişiye yeni eklenen görevleri göstermektedir. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Bağlı Birimleri; Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, İç Denetim Birimi Başkanlığı, Personel Genel Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve Teftiş Kurulu Başkanlığı.

Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Mahmut Özer'in Bağlı Birimleri; Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü.

Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Mustafa Safran'ın Bağlı Birimleri; Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü.

Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Reha Denemeç'in Bağlı Birimleri; Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.