MEB Özür durumu atama sonuçları 2014

MEB Özür durumu atama sonuçları 2014

Eş durumu atama sonuçları 2014. 2014 Özür Grubu atamaları sonuçları. 2014 Özür Grubu Atama Sonuçları

Eş durumu atama sonuçları 2014   Eş durumu atamaları sonuçları 20142014 Özür Grubu  atamaları sonuçları Özür Grubu atama sonuçları 20 Ocak 20142014 Özür Grubu Atama Sonuçları Bekleniyor..

Hatırlanacağı üzere geçen hafta başlayan özür grubu atama tercihleri alınmıştı. Bugün de klavuzda yer alan tarihlere göre özür grubu atama sonuçları açıklanma tarihi. Özür grubu atama sonuçları 20-21 Ocak tarihinde yapılacağını belirten MEB tarafından özür grubu atama sonuçları beklenyor.

Özür grubu atama sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizmebpersonel.com adresinde anlık olarak bulabileceksiniz. Özür grubu atama sonuçları en geç yarına kadar MEB tarafından sonuçlandırılması bekleniyor. 

2014 özür grubu atama sonuçları açıklandığı zaman eş zamanlı olarak bulabileceksiniz. Özür grubu atama sonuçlarının hemen ardından oluşan minimum puanları ve atanan öğretmenlerimiz için gerekli işlemleri yine sitemizde bulabilirsiniz.

Özür grubu atama sonuçları için sabırsız bekleyiş sürerken bizlerde siz değerli okuyucularımız için MEB tarafından gelecek özür grubu atama sonuçları için anlık olarak takip ediyoruz. Özür grubu atama sonuçları açıklandığı zaman aşağıdaki link aktif hale gelecektir. 

-2014 Özür Grubu Atama Sonuçları (Pasif her an açıklanabilir)

-Özür grubu atamaları sonucu oluşan Puanlar.
 

Özür grubu atama tercih sonuçlarının atama bekleyen tüm öğretmenlerimize hayırlı olması dileğimizle....Özür grubu atama sonuçlarıyla ilgili tüm soru görüş ve önerilerinizi yorumlar kısımından aktarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.