MEB'deki memurlar için yer değiştirme duyurusu

MEB'deki memurlar için yer değiştirme duyurusu

2017 Yılı için Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Dışı Taşra Personelinin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği duyurusu yapıldı

MEB'deki memurlar için il içi yer değiştirme duyurusu yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı dışındaki personelin yerdeğiştime işlemleri; Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğe göre yapılmaktadır.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü; "İl içi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği" konulu 04.05.2017 tarih ve 6317241 sayılı yazısı ile eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında yer alan ve zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan personelin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme iş ve işlemleri için başvurularının Mayıs ayı içerisinde alınması ve en geç Haziran ayının ilk haftasında gerçekleştirilmesi talimatını il milli eğitim müdürlüklerine verdi.

MEB'in yazısına göre; son çalıştığı kurumda 31 Mayıs tarihi itibariyle 3 yıl hizmeti olan öğretmen dışındaki eğitim çalışanları tayin başvurusunda bulanabilecek. 10 Tercih hakkı bulunan memurların atamalarında öncelik hizmet süresi olacak, Duyurular, İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılacak.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.