MEB'den Okul Müdürlerine Duyuru

MEB'den Okul Müdürlerine Duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okul müdürlerine önemli bir duyuru yaparak e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinde yapılacak işlemler hakkında bilgi verdi. Yeni eğitim ve öğretim yılına aktarımların tamamlandığı belirtilerek, okullardaki tüm sınıf ve şubeleri

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okul müdürlerine önemli bir duyuru yaparak e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinde yapılacak işlemler hakkında bilgi verdi. Yeni eğitim ve öğretim yılına aktarımların tamamlandığı belirtilerek, okullardaki tüm sınıf ve şubelerin "KAPALI" durumda olduğu ifade edildi.

Müdürlerin e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinde problem yaşanmaması için işlem yaparken dikkat etmesi gerekenler belirtilerek açıklama şu şekilde devam etti:

  • Okullarda bulunan tüm sınıf ve şubelerin müdür yardımcısı ve sınıf öğretmenlerinin belirlenmesi için "e-Okul Kurum İşlemleri / Şube İşlemleri / Şube Ekle" ekranından düzenleme yapılmalı ve şube durumları "AÇIK" hale getirilmelidir.

Ayrıca, tüm resmi ve özel ilköğretim kurumlarında anasınıfı, 1. sınıf ve 5. sınıfların kesin kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için "e-Okul Kurum İşlemleri / Kayıt İşlemleri / Kesin Kayıt" ekranının kullanım yetkilerinin aktif hale getirildiği belirtilmiştir.

Son olarak, tüm resmi ve özel ilköğretim kurumlarında nakil başvuru, kabul ve onay işlemlerinin de aktif hale getirildiği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.