MEB’e Yağmur Gibi Twit Yağdı: #İlçeEmriHaktır

MEB’e Yağmur Gibi Twit Yağdı: #İlçeEmriHaktır

MEB’e Yağmur Gibi Twit Yağdı: #İlçeEmriHaktır

MEB Özür Grubu Atalarında uygulanmayan "İlçe Emri" uygulamasına öğretmenlerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Sosyal medyada bir araya gelen eğitimciler #İlçeEmriHaktır başlığı ile konu hakkındaki düşüncelerini kamuoyu ile paylaşıyor. 

Her Akşam Saat 21.00'de

Her akşam saat 21.00'de #İlçeEmriHaktır başlığı ile MEB'e çağrıda bulunuluyor.

Genek Başkan Koncuk, MEB'i twit yağmuruna tuttu!

Sosyal medya hesabından konu hakkındaki ilk paylaşımlarıyla "İlçe Emri" mağduru aileleri gündemine taşıyan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medyada dün itibariyle başlatılan eylemede destek verdi. 

Koncuk, twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla, MEB'i adeta twit yağmuruna tuttu.

İşte Genel Başkan Koncuk'un İlçe Emri Twitleri:

#İlçeEmriHaktır MEB kimsenin çiftliği değildir.Sabah kalktığınızda bugün de böyle yapayım diyemezsiniz.Biz  varız,Türk Eğitim Sen var.

#İlçeEmriHaktır 26 Ocak saat 21;00'da MEB'in keyfi tutumuna sanal alemde dur diyoruz.Ağustos'ta başka, Ocak'ta başka davranma hakkı olamaz.

#İlçeEmriHaktır Aileri parçalamak bilenler için utançtır.Bu utanç ortadan kalkacak.Yarın, 26 Ocak'ta saat 21;00'da tekrar buradayız.Hadi!

#İlçeEmriHaktır bir defada başka insanların derdine ortak olmaya ne dersiniz?Toplumsal düşünme kabiliyetini kaybetmeyelim.

#İlçeEmriHaktır Sn Nabi Avcı size yakışan seçimden önce verdiğiniz bir hakkı,seçimden sonra da devam ettirmektir.Çocuklar ailesine kavuşsun.

Sanal alemin gücünü, haklı olmanın, aile birliğinin ne demek olduğunu bugün saat 21:00'da MEB'e öğretelim.Hazır olun, duyurun.

MEB'de ilke kalmamış, stratejisi seçim odaklı olan bir bakanlığa bu eğitim çalışanları nasıl güvenecek?Bir öyle, bir böyle?İlçe emri haktır!

MEB özür tayinlerinde çuvallamıştır.Daha önce yaptıklarını inkar etmek koskoca bakanlığı güvenilmez bir kurum haline düşürmüştür.Yazık!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.