Medya Okur Yazarlığı Tanıtımı Kursu (Uzaktan Hizmetiçi Eğitim)

Medya Okur Yazarlığı Tanıtımı Kursu (Uzaktan Hizmetiçi Eğitim)

“Medya Okuryazarlığı Programı Tanıtımı Kursu Programı” ikinci uzaktan eğitim programı 16-27/03/2015 tarihleri arasında uygulanacaktır.

 Hizmetiçi eğitim programına giriş için MEBBİS http://e-hizmetici.meb.gov.tr adresinden doğrudan MEBBİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak dersler izlenebilecektir.

-          Bu faaliyete “Medya Okuryazarlığı dersini okutabilecek alan öğretmenleri, MEBBIS Hizmetiçi Eğitim Modülü üzerinden başvuruyla kabul edilmişlerdir.

-          Öğretmenlerimiz, “Mebbis Hizmetiçi Eğitim Modülünü” kullanlarak bu eğitimlere alınıp alınmadıklarını kontrol edebilirler.

-          Eğitim içeriği 10 bölümden oluşmakta olup her bölümde konuyla ilgili ardışık, sesli slaytlar ve her bölümün başında yer alan bir video bulunmaktadır ve eğitimlerin sıralı olarak bitirilmesi gerekmektedir.

-          Katılımcılar, eğitimlerini tamamlamaları ve 10. sırada yer alan değerlendirme sınavından başarılı olmaları halinde sertifika almaya hak kazanacaklardır.

-          Öğretmenlerimiz “Medya Okuryazarlığı tanıtımı Kursunu Uzaktan Hizmetiçi Eğitim yoluyla 16-27/03/2015 tarihleri arasında alabilecekleridir.

 

Medya Okur Yazarlığı Kursuna Giriş >>>

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.