Memur-Sen, Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı Kuracak

Memur-Sen, Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı Kuracak

Memur-Sen, Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı Kuracak

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen’in Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan adına hatıra ormanı kuracaklarını açıkladı. Gündoğdu, Türkiye genelinde üye sayıları kadarı ağaç dikeceklerini söyledi.
 
Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya arasında imzalanan protokole göre, yeni Başbakanlık Binası’nın karşısındaki Söğütözü Mahallesi’nde bulunan Atatürk Orman Çiftliği arazisine ağaç dikilecek. Oluşturulacak ormana Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı ismi verilecek. İlk etapta Ankara’da başlatılan proje daha sonra Orman Genel Müdürlüğü ile imzalanacak protokol anlaşmasıyla ülke geneline yayılacak. Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Büro Memur-Sen, Toç-Bir-Sen, Bem-Bir-Sen, Enerji-Bir-Sen, Birlik-Haber-Sen, Bayındır-Memur-Sen, Ulaştırma-Memur-Sen ve Kültür-Memur-Sen de otoban kenarlarına  kendi hatıra ormanlarını oluşturacaklar.
 
İmzalanan protokol hakkında bilgi veren Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen’in Türkiye genelinde 750 bin üyeye sahip olduğunu, bu protokolle büyük bir orman kuracaklarını kaydetti. Her bir üyenin bir ağacı olacağını belirten Gündoğdu, konfederasyona bağlı sendikaların da kendi ormanlarını oluşturarak, bu projeye destek vereceğini ifade etti.

 
Protokol görüşmesine, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer ve Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cemil Şentürk de katıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.