Memur-Sen ‘Sözde Gazeteciler’ Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Memur-Sen ‘Sözde Gazeteciler’ Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Memur-Sen, 24 Aralık tarihinde gerçekleştirilen Büyük Gazze Yürüyüşüne katılanlara yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanan “Sözde Gazeteci” Fatih Altaylı’ya ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan'a kullandığı çirkin ifadeler..

Memur-Sen, 24 Aralık tarihinde gerçekleştirilen Büyük Gazze Yürüyüşüne katılanlara yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanan “Sözde Gazeteci” Fatih Altaylı’ya ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan'a kullandığı çirkin ifadeler nedeniyle Can Ataklı’ya suç duyurusunda bulundu.

Ankara Adliyesi önünde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ankara 2 No’lu Baro Başkanı Av. Sabri Hafif, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar ile birlikte birçok STK temsilcisinin katılımıyla bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Burada konuşan Genel Başkan Yalçın, Fatih Altaylı ve Can Ataklı’nın büyük gaflet bir içinde bulunduğunu belirterek, “Şehitlerimiz ve Filistin’de yaşananlar üzerinden bu kirli söylemleri gerçekleştirenlerin hangi karaktere sahip olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Halkımızı kin ve düşmanlığa tahrik eden Fatih Altaylı’nın 28 Şubat sürecinde takındığı tutumu da unutmuş değiliz. Bizler gerek ülkemizdeki gerekse dünyadaki zulme karşı sesimizi yükseltmeyi sürdüreceğiz. Böylesine hassas konularda vatandaşlarımıza kurulan cümleleri de sineye çekecek değiliz. Altaylı’nın sarf ettiği çirkin sözler nedeniyle o gün Tandoğan’a gelen vatandaşlarımıza özür borcu var. Eğer beklenen özür samimi bir şekilde gelmezse bu kampanyamızı büyüterek devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

sucduyurusu2

sucduyurusu1Gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından Ali Yalçın başta olmak üzere diğer STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Fatih Altaylı ve Can Ataklı hakkında suç duyurusuna bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.