Memur Sen'den 3600 ek gösterge ve ikramiye açıklaması

Memur Sen'den 3600 ek gösterge ve ikramiye açıklaması

Memur Sen'den 3600 ek göstergeyle ilgili açıklama geldi. Memur Sen tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Memur Sen'den 3600 ek göstergeyle ilgili açıklama geldi.

Memur Sen tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen toplu sözleşme ikramiyesinde mücadelemiz başarıyla sonuçlandı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üzerlerine düşeni mutlaka yapacakları sözünü verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca 3600 ek gösterge konusunda da gerekli düzenlemenin yapılacağını söyledi.

Genel Başkanımız Yusuf Yazgan’ın da katıldığı, Türkiye Yüzyılı’nın Çalışanları İftar Buluşması’nda açıklamalarda bulunan Erdoğan, kazanımlardan geri dönüş olmayacağını, gerekli düzenlemeleri yaparak mağduriyetin önüne geçeceklerini ifade etti.

3600 Ek Göstergeyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birinci dereceye yükselen tüm memurlarımızın faydalanacağı şekilde 3600 ek gösterge düzenlemesini genişleteceğimizi duyurmuştuk. İnşallah bu sözümüzü de önümüzdeki dönem hayata geçireceğiz” dedi.

Büro Memur-Sen olarak, 3600’le ilgili düzenleme yapılmasını önce Toplu Sözleşme Mutabakat Metni’ne yazdırdık, şimdi de bu mutabakatın hayata geçmesini sağlıyoruz.

Süreçlerin takipçisi, üyelerimizin ve kamu görevlilerinin sesi olmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.