Memur-Sen'den Şanlıurfa Çıkarması

Memur-Sen'den Şanlıurfa Çıkarması

Şanlıurfa Valisi Güvenç, Rektör Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü İlci ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız’a Ziyaret

 

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı ziyaret etti.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Atçı, Şanlıurfa Şube Başkanımız İbrahim Coşkun ve diğer sendikaların yöneticilerinin de katıldığı ilk ziyaret Vali Celalettin Güvenç’e yapıldı. Gündoğdu, Vali Güvenç ile makamında sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra, beraberindeki heyetle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi ziyaret eden Gündoğdu, Kurucu Genel Başkanımız ve Şair-Yazar Akif İnan’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla tertiplenen anma programına katılmak için Şanlıurfa’da bulunduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Çok güzel hazırlanmış programın ardından bir günü daha peygamberler diyarı Şanlıurfa’ya ayırarak çeşitli kurumları hizmet kolu başkanlarımızla birlikte ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle Şanlıurfa’daki görevine yeni başlayan Metin İlci Bey’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunuyor, Şanlıurfa’ya hayırlı hizmetler sunması temennisiyle başarılar diliyorum.”

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, Gündoğdu’ya, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sendikal çalışmaları önemsediklerini belirten İlci, “Biz düşünce ikliminin bir parçası olarak sivil toplum kuruluşlarının, meslek örgütlerinin, sendikaların önemli görevler üstlendiklerinin farkındayız. Eğitimin paydaşı olarak gördüğümüz sendikalarla uyum içerisinde, ortaklaşarak daha iyi hizmet sunmanın yollarını arayacağız. İstikbalimizin temsilcileri olacak çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin kalitesi, yöntemi önemlidir. Ancak bu alanda uzman olan, eğitimle iştigal olan, problemlere çözüm bulmak için didinen insanların verebileceği bilgiler, deneyimler önemlidir bizim için. Kurum olarak tüm eğitim çalışanları adına koşuşturan, ülkemiz ve ilimiz için güzel fikirler ortaya koyan herkese kucak açıyoruz. Ben tekrar size teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a da ziyarette bulundu. Ertuğrul Yıldız’ın yıllarca Memur-Sen camiasına hizmet ettiğini söyleyen Gündoğdu, “Ertuğrul Yıldız, sendika başkanlığı döneminde çok ciddi katkıları olmuş bir dava adamıdır. Memur-Sen’in ve Eğitim-Bir-Sen’in tüm yönetim kademelerinde bulunmuş, yaptığı sendikal çalışmalarla sadece Ankara’da değil, Türkiye çapında tanınan bir kardeşimizdir. Sendikada elde etmiş olduğu bu deneyimle Şanlıurfa’da spor adına çok güzel işler yapmış ve yapmaya da devam edecektir. Buradaki başarılı çalışmalarını görüyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyorum. İnşallah çok daha güzel çalışmalara imza atacaktır. Bu noktada Ertuğrul kardeşimin her zaman yanında olduğumun bilinmesini istiyorum” dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Atçı ise, Ertuğrul Yıldız’ın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak hem Memur-Sen camiası için hem de Şanlıurfa adına büyük şans olduğunu dile getirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “Memur-Sen gibi vesayete direnen, hakkın ve haklının yanında olan sivil toplum örgütlerinin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ülkemiz için çok önemlidir. Ayrıca Sayın Genel Başkanımıza ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ziyaret bizleri çok gururlandırmıştır” diye konuştu. 

 

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, İl Müftüsü İhsan Açık, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan, SGK İl Müdürü Mehmet Kara ve DSİ 15. Bölge Müdürü Numan Doğan Gündüz’ü de ziyaret etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.