Memurlar, Toplu Sözleşme Başlamadan Sahaya İndi!

Memurlar, Toplu Sözleşme Başlamadan Sahaya İndi!

1 Ağustos Perşembe günü Ankara’da başlayacak Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesi, 29 Temmuz Pazartesi günü Edirne, Artvin, Muğla ve Van illerinden yola çıkan yürüyüş kollarımız işyeri işyeri örerek oluşturduğumuz TİS taleplerimizi gündemleştirerek her...

KESK tarafından yapılan açıklama:

Meşru ve Haklı Taleplerimizle 1 Ağustos’ta TİS Masasında ve Alanlarda Olacağız!

1 Ağustos Perşembe günü Ankara’da başlayacak Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesi, 29 Temmuz Pazartesi günü Edirne, Artvin, Muğla ve Van illerinden yola çıkan yürüyüş kollarımız işyeri işyeri örerek oluşturduğumuz TİS taleplerimizi gündemleştirerek her geçtiği ilde kamu emekçileri ile buluşturmuştur.

1 Ağustos Perşembe günü Ankara’da Çalışma Bakanlığı önünde ve eş zamanlı olarak yerellerde TİS taleplerimizi bütün kamuoyu ile bir kez daha paylaşacağız.

Uzunca bir süredir olduğu gibi TİS sürecinde de yandaş konfederasyonlarla sürekli diyalog içesinde olan eylem-etkinliklerine kolaylık sağlayarak destek olan yetkililer, konfederasyonumuza karşı ayrımcı tutumunu eylem-etkinliklerimizi hukuksuz bir şekilde engelleyerek sürdürmüştür.

Konfederasyonumuz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sendikal ayrımcılığa, örgütlenme özgürlüğü önündeki engellere karşı mücadele etmeye devam edecektir.

1 Ağustos Perşembe günü kurulacak TİS masasında ve alanlarda Konfederasyon olarak iş kollarımızın işyerlerinden gelen bütün kamu emekçilerinin taleplerini dillendirecek ve taleplerin takipçisi olamaya devam edeceğiz.

Bu duyarlılığın hükümet yetkilileri tarafından da sendikal örgütlülüğün ve demokrasinin gereği olarak görülmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.