Mersin MEM'den hatalı uzmanlık yazısı

Mersin MEM'den hatalı uzmanlık yazısı

Mersin Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü; Okullarda görevli öğretmenlerimizden uzman öğretmen unvanı verilmesi istemiyle Bakanlığımız/Kaymakamlığımız aleyhine açmış bulundukları ...

....

 

 

Mersin Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü; Okullarda görevli öğretmenlerimizden uzman öğretmen unvanı verilmesi istemiyle Bakanlığımız/Kaymakamlığımız aleyhine açmış bulundukları ve lehlerinde sonuçlanan davalar Bakanlığımızca Danıştay nezdinde temyiz yoluna gidilmiş, öğretmenlerimizin lehlerinde sonuçlanmış yerel mahkeme kararları Danıştayın ilgili kararları ile bozulmuştur.

 

Danıştay kararları gereğince. Mahkeme kararları ile uzman öğretmenlik hakkı kazanan Okulunuzda/kurumunuzda görevli öğretmenlere verilmekte olan uzman öğretmen Eğitim Tazminatının bundan böyle verilmemesi hususunda;" yazı yayımlamıştır.

 

Fakat yazıda önemli bir hata bulunmaktadır. Davası Danıştayda bozulanların uzman öğretmen Eğitim Tazminatının ödenmemesi gerekmektedir. Davası Danıştayda onaylanan ya da idare tarafından temyiz edilmeyenler açısından herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Bu öğretmenlere uzman öğretmen Eğitim Tazminatı ödenmeye devam olunmalıdır.

 

 

Mersin Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yazısı;

 

 

Memurlar.Net - Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum