MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik'e Coşkulu Karşılama

MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik'e Coşkulu Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisinin Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik'e bugün geldiği Kars'ta partililer ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir karşılama programı yapıldı.

2019 Yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kars Belediye Başkan Adayı olan  eğitimci, sanayici, iş adamı Çetin Nazik bugün Kars'ta gelerek seçim çalışmalarına start verdi.

 

Başkan Adayı Çetin Nazik'i havalimanında MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, MHP'li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör, il yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaş karşılarken, Çetin Nazik'e havalimanında çiçek çiçek takdim edildi. 

Havalimanından yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile şehir merkezine gelen MHP Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik ve beraberindekiler İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'na geçerek aday tanıtım programına katıldı.

Partililerin alkış ve tezahüratları eşliğinde salona giriş yapan Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik ve partililer burada kafkas folklor ekibi tarafından sunulan kafkas oyunlarını alkışlar eşliğinde izlerken, oyuncular tarafından Çetin Nazik'e Türk Bayrağı teslim edildi.

 

Daha sonra aday tanıtım programının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel; "31 Mart 2019 akşamı Milliyetçi Harekat Partisi'nin Üç Hilalli Sancağını Kars Kalesi'nde dalgalandıracak olan Kars Belediye Başkan Adayımız Çetin Nazik diyerek başladığı selamlama konuşmasında Milliyetçi Harekat Partisi bugünlere kolay gelmedi, önüne ardı ardına çıkartılan engelleri bir çırpıda aşmadı. Başkaları için hiç olmayan meseleler Üç Hilal için hep vardı ve sarp yollar keskin dönemeçler hep karşımıza çıkartılıyor. Sürekli yokuşlarda sınandık, dar patikalarda zorlandık, ateş çemberlerinde imtihanlara çekildik. Milliyetçiliğin yaşaması, ülkücülüğün var olması Türk Milletinin ebediliği için hep bedel ödenmesi gerekti. Suçlandık, mağdur olduk ama yılmadık.MHP iktidar olmaya hazırdır ve taliptir. MHP hedefleriyle , ilkeleriyle üretken belediye hizmetleriyle, yetişmiş kadrolarıyla tertemiz ideallariyle milletimize hizmet etmeye karalıdır. Biliniz ki ülkemizin ve şehrimizin başka şansı yoktur.  Çalışmalarımızı her kapıda her vatandaşımızla birlikte ürüteceğiz ve Allah'ın izni ile 2014'te olduğu gibi 2019 yılında da tekrar üç hilalimizi Kars Kalesi'nde dalgalandıracağız. " dedi.

 

MHP'li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ise yaptığı konuşmada; "Bize bu görevi emanet eden sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beye ve Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bize emanet edilen bu göreve canla başla çalışıp Kars'ta Kağızman'da Arpaçay'da bu bayrağı tekrar dalgalandıracağız. Merhum Genel Başkanımız Alpaslan Türkeş Beyefendi bizlere şunu söylemişti; "Yürüdüğünüz yol çetin ve uzun bir yol", biz bu yolda partimiz ve teşkilatımıza olumsuz birşey düşünmedik. Biz bu uzun yolda birlikte hareket ederek zafer kazanacağız. Heleki Çetin başkanım çetin yolları aşarak üç hilali Kars Kalesi'ne tekrar asacağız. Kağızman ilçemize gelince bizlere gençlik kollarında şunu söylediler bir kere asılan bayrak bir daha da geri inmez. Kağızmanda çok güzel çalışmalarımız oldu, bu çerçevede 2014 seçimlerinde çalışıp kazandık birlikte, şimdi daha çok çalışıp tekrar kazanacağız." dedi.

MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik burada; Hepinizi sevgi, saygı muhabbet ve hürmetle selamlıyorum. Burada olmaktan, sizlerle bir araya gelmekten büyük bir bahtiyarlık, büyük bir onur duyuyorum." ifadeleri ile başlayan konuşmasını

Şu şekilde sürdürdü. " Karsımız her zaman ve her dönemde direncin, sabrın ve tevekkülün diyarı olmuştur. Kars her zaman milli ve manevi kimliğimizin simgesi olmuştur ve bu kimliğini daima korumuştur. Kars Şehitler diyarıdır. Allahuekber Dağları’nda şehit düşen ecdadımız başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekânları cennet Ruhları Şad olsun. Değerli hemşehrilerim, bu muhteşem karşılama için, bu muhteşem birliktelik için hepinize teşekkür ediyorum.

Bu Coşkunuz 31 Mart’taki zaferimizin habercisidir.

Bu kalabalık 31 Mart başarımızın müjdesidir. Bu heyecan 31 Mart özlemini duyduğunuz belediyeciliğinin ayak sesidir. Bu muhteşem karşılama için Allah sizlerden razı olsun. Sizleri içten ve samimi duygularımla alkışlıyorum.

Değerli hemşehrilerim,

Biz her zaman Ülkemiz dedik ve Ülkemiz demeye devam edeceğiz. Türkiye’nin bütünlüğü ve birliği her şeyden önemli dedik, demeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Bin yıl önce bu toprakların büyük değerlerinden Harakani Hazretleri “Türkistan’dan Şam’a kadar herhangi bir insanın bir yerine bir diken batsa, ben onun acısını hissederim” diyor.

Değerli hemşehrilerim,

Kars Anadolu medeniyetinin ilk temellerinin atıldığı yerlerden biridir. Kars Asya’ya, Türk dünyasına açılan kapımızdır. Balkanlara, Avrupa’ya giden yolumuzdur. İlk şeref madalyası olan şehrimizdir. Milli birliğimizin ve beraberliğimizin sembol şehirlerindendir.

Sarıkamış şehitlerimizin yurdudur, vatanıdır. Kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin teminatıdır, sigortasıdır. Böylesine tarihi misyonu ve vizyonu olan şehrimize hizmet etmek, bu güzel şehrin hizmetçisi ve yöneticisi olmak büyük bir onurdur, büyük bir şereftir.

Kars’mızın sorunlarını biliyoruz diyen Nazik Projeleri Hakkında Şöyle Konuştu

Hemşehrilerimizin yaşadığı sıkıntıları görüyoruz. Şundan emin olun, çözümlerini de biliyoruz. Çözmeye geliyoruz ve çözüme hazırlıklıyız. Millet bize görev yüklüyor. Vatan bizden hizmet bekliyor. Kars’ı bayındır hale getirmeye geliyoruz. Caddelerimizi, sokaklarımızı imar etmeye, tertemiz yapmaya geliyoruz. Yatırım belediyeciliği anlayışımızla Kars’ın sorunlarını genel anlamda 5 başlık altında topladık. Bunlar Ekonomi, Turizm, Eğitim, Sosyal ve Kültürel, Alt yapı-Üst yapıdır. Bu sorunların tamamını çözeceğiz.

En büyük yatırım da insana yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha nitelikli ve kaliteli eğitim alması için eğitim kurumlarımızla, özellikle üniversitemizle işbirliği içinde olacağız. Hizmet belediyeciliği anlayışımızla şehrimizi pırıl pırıl, yemyeşil yapacağız.

Sosyal belediyecilik anlayışımızla çocuklarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın, engellilerimizin hayatlarına dokunacağız, onların yaşamını kolaylaştıracağız. Huzurlu ve mutlu bir şehir inşa edeceğiz. Kalkınma belediyeciliği anlayışımızla şehrimizi ayağa kaldıracağız.

Sanayimizin alt yapısını güçlendirerek sanayimizi ayağa kaldıracağız. Hayvancılığı ve çiftçiliği destekleyerek hayvancılık ve tarımı şahlandıracağız. En önemlisi turizmimizi destekleyerek, Kars turizmini zirveye çıkaracağız. Kars turizmini dünyaya açacağız. Kars’ı turizmde marka şehir yapacağız.

Bu ne demek, işsizliğin azalması demek. Bu ne demek, refahın artması demek. Bu ne demek, hemşehrilerimizin yaşam standardının yükselmesi demek. Değerli hemşehrilerimiz, bizim bir diğer anlaşımız da vicdan belediyeciliğidir. Kars’lı hemşehrilerimizin vicdanlarının onaylamadığı hiçbir şeyi yapmayacağız. Kars’lı hemşehrilemizin onay vermeyeceği hiçbir adımı atmayacağız.

Milli irade ne diyorsa, Kars’lı hemşehrilerimin vicdanı neyi onaylıyorsa o olacak İnşallah dev projelerimizle geliyoruz. Önümüzdeki günlerde seçim beyannamemizi açıklayacağız. Seçim beyannamemiz açıklandığında Kars’da projelerimiz konuşulacak, biz konuşulacağız.

Hiçbir zafere kolay yollardan ulaşılmaz. Her zafer bedel ister, sabır ister, akıl ister, gönül ister, mücadele ve fedakarlık bekler. İnançlıyız, umutluyuz kararlıyız.

Kararlı bir duruşla, emin adımlarla koşacağız.

31 Mart’ta ipi göğüsleyen biz olacağız. Seçimi kazanan biz olacağız. Bunun için bir gün çok şey yapıp 7 gün yatmayacağız. Her gün bir şeyler yapacağız. Her gün bir hemşehrimizin gönlüne dokunacağız. Her gün bir hemşehrimizin aklıyla buluşacağız. Her gün bir hemşehrimizin kapısını çalacağız. Her gün bir hemşehrimizin işyerinde çay içeceğiz. Her gün çiftçilerimizle tarlada, arazide buluşacağız. Dağlarda, besihanelerde çobanlarımızla kucaklaşacağız.

Bunları yaparken asla kimlik siyaseti yapmadık, yapmayacağız. Kucaklayıcı dil kullanacağız. Birleştirici güç olacağız.  Kars’ımızı tek ses ve tek yürekte birleştireceğiz. Başaracaksak birlikte başaracağız, yapacaksak birlikte yapacağız, mücadele edeceksek birlikte edeceğiz. Hadi gazanız mübarek olsun.

Allah faaliyetlerinizin bereketini arttırsın.

31 Mart’ta etnik oyunlar planlayanlara, ülkemizi işgal ve istila etmek isteyenlere, ekonomik krizle ülkemizi diz çöktürmek peşinde koşanlara büyük bir cevap, güçlü bir ders vereceğiz. Bu milletin bileğini hiçbir zaman bükemediler, yine bükemeyecekler. Türk milleti birdir, husumete karşı büyük bir set, yenilmez güçlü bir iradedir.

Bugün burada Kars’ın tarihi akışına yön verecek bir toplantı yapıyoruz. Bugün burada Kars’ın önünü açacak, Kars halkının umutlarını yükseltecek bir toplantı yapıyoruz. Bugün burada hepimiz Kars için tek yüreğiz, tek sesiz, tek nefesiz.

Aynı heves, aynı heyecan, aynı azim, aynı kararlılıkla 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız. Gece demeden gündüz demeden, hiç durmadan, hiç ara vermeden çalışacağız.

Peki bizim Başkanımız nasıl olmalı? Samimi olmalı, fakir sofrasında yokluğun en dibine kaşık sallamalı Yoksuldan alıp zenginin yanında caka satmamalı. Sadece seçim zamanı değil tüm ömrünce halkla iç içe olmalı. Onlardan olmalı, bizden olmalı, halkın ta kendisi olmalı. Davasına gönül ve emek veren mücahitleri taşa, toprağa, demire tapan müteahhitlere tercih etmemeli.

Yola çıktıklarını yolda bulduklarına satmamalı. Bizim başkanımız nasıl olmalı?

Bizim başkanımız şeffaf bir hizmet ehli olmalı. Kapalı kapıları ortadan kaldırarak aracılara, kraldan çok kralcılara meydan bırakmamalı.

Söylediği sözü tutmalı, tutamayacağı sözü asla sarf etmemeli. Bir yürüdü mü arkasından millet yürümeli, cihan yürümeli, arkasından tebessüm dolu yüzler bırakmalı. Bizim başkanımız ne kendine ne de yaptığı icraatlara küfür ettirmemeli. Bizim başkanımız yönetime milleti dâhil etmeli, halkın dilinden anlayıp o dilden konuşmalı.

Bizim başkanımız nasıl olmalı?

Bizim başkanımız haysiyetini şerefini korumalı, menfaati için arkadaşlarını, davasını satmamalı. Minareyi görüp ağlayanlardan, halayı görüp oynayanlardan olmamalı. Söyleyecek çok söz var daha. Diyeceğim o ki milletin başkanı olmalı, sizlerin başkanı ve hizmetkârı olmalı. Bu ulvi yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu açık etsin. Bu düşüncelerle tekrar hürmetlerimi sunuyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum." dedi.

Haberin Videosu

kaynak: karsolay.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.