MHP Kars Seçim Koordinasyon Merkezi'ne Coşkulu Açılış

MHP Kars Seçim Koordinasyon Merkezi'ne Coşkulu Açılış

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik ve çok sayıda partililerin katılımıyla düzenlenen açılış programı sayıgı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik ve çok sayıda partililerin katılımıyla düzenlenen açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik Seçim Koordinasyon Merkezi açılış programında bir konuşma yaparak, “31 Mart 2019 yerel mahalli idareler seçimlerinin memleketimiz Kars için hayati bir öneme sahip olduğunu dilimizin döndüğünce gittiğimiz, ulaştığımız her yerde arkadaşlarımıza belirttik. Bundan dolayı bu şehrin kaderinin her şeyden önemli olduğunu düşündüğümüzden belediye başkan adaylığımızı açıkladık Kars için fizibilite çalışmalarımızı hazırladık projelerimizi bir hayalin ötesinde temellendirdik ve geldiğimiz an itibariyle daha şimdiden birçok gönüle ulaştık birçok sofraya misafir olduk öğrenci kardeşlerimizle kader ortaklığına giriştik. Biliyoruz ki henüz yolumuz uzundur, zor ve çetrefillidir. Ama iyi bilinmesini isterim ki ben ve her biri birbirinden değerli inanmış ve emek eden yol arkadaşlarım çetin yolların ustasıyız.” dedi.

Kendilerinin bu yola kazanmak için çıktıklarını ve kendilerine güvendiklerini söyleyen Nazik, “İçi boş hayaller fulyasıyla değil birazdan teker teker açıklayacağımız kaynakları hazır çalışmaları yapılmış gerçek ve olurabilitesi yüksek projelerimizle karşınızdayız. Bu belediyeyi birlikte çalışacağız. Birlikte kazanacağız. Birlikte yöneteceğiz. Birlikte başaracağız.” ifadesini kullandı.

Tüm Karas halkını Seçim Koordinasyon Merkezine davet eden Nazik, “Bugün sizlerle birlikte bu şehirde Seçim Koordinasyon Merkezi’mizi açıyor ve aktif çalışmalarımızı koordine edebileceğimiz bir merkezi, seçim çalışmalarımıza kazandırıyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde projelerimizi sergilediğimiz bir bölümümüz var partisi, görüşü, düşüncesi ne olursa olsun bütün hemşehrilerimizi gelip proje sergimizi ziyaret etmeleri için davet ediyorum. Bana sebepsizce inanmadan görmeden oy verin demiyorum. İşte Karslılar! İşte size karsın en somut elle tutulur mantıklı makul projelerini açıklayan belediye başkan adayı! Yerel seçimler sonrası bu şehirde yaşayanlar sizlersiniz. Hak ettiğiniz yaşamı sizler için Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde gözler önüne seriyoruz. Buraya gelip projelerimizi inceleyebilir sıcak ikramlarımız eşliğinde danışmanlarımızdan fikir alabilir ve broşürlerimizi alıp kendiniz de evinizde iş yerinizde inceleyebilirsiniz.” diye konuştu.

Küskünlük ve kırgınlık zamanı olmadığını kaydeden Nazik, “1 Nisan’da açıklayacağımız zafere şimdiden sizin de yanımızda yer almanızı tavsiye ediyorum. Küskünlükler geride kaldı kırgınlıklar maziye çoktan karıştı gelin bu güçlü yürüyüşümüzde bizim yanımızda olun. Küskünlük zamanı değildir. Kırgınlık zamanı değildir. Karşınızda şaibesiz tertemiz pırıl pırıl ve bu şehir için hayalleri olan bir kardeşiniz var. Gün bir olma iri olma diri olma zamanıdır. Gelin bu kardeşinize omuz verin. Unutmayın siz yoksanız bir eksiğiz.” şeklinde konuştu.

Nazik’in konuşmasının ardından MHP Kars Seçim Koordinasyon Merkezi davetlilerin kurdele kesimiyle açıldı. Nazik kendisine destek veren çocukların elini öperek hediye verdi.

mhp-kars-secim-koordinasyon-merkezi,-cetin-nazik.jpgmhp-kars-secim-koordinasyon-merkezi,-cetin-nazik-001.jpgmhp-kars-secim-koordinasyon-merkezi,-cetin-nazik-002.jpgmhp-kars-secim-koordinasyon-merkezi,-cetin-nazik-003.jpg

kaynak: karsmanset.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.