MHP’li Feti Yıldız Açıkladı: Komisyon Öcalan’ın Beyanlarını Alabilir

MHP’li Feti Yıldız Açıkladı: Komisyon Öcalan’ın Beyanlarını Alabilir

MHP’li Feti Yıldız, Meclis’in Milli Dayanışma Komisyonu’nun önümüzdeki dönemde Abdullah Öcalan’ın beyanlarını almak için 3–4 kişiyi görevlendirebileceğini açıkladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Hukuk ile Seçim İşlerinden Sorumlu Feti Yıldız, Meclis’te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’na ilişkin bir açıklama yaptı. Yıldız, komisyon içinden seçilecek 3-4 kişinin Abdullah Öcalan ile görüşmesinin “zaaf oluşturmayacağını” söyledi.

Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, komisyonun 5 Ağustos’ta Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında çalışmalara başladığını hatırlatarak, bugüne kadar eski Meclis başkanlarının ve çeşitli kişi, kurum ile siyasi partilerin önerilerinin dinlendiğini hatırlattı.

Önümüzdeki hafta görüşmelerin devam edeceğini ifade eden Yıldız, “Meclis Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş, terör örgütü kurucusu Abdullah Öcalan’ın beyanlarını almak üzere, zamanlaması ve yöntemi iyi düşünülerek Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu içerisinden 3-4 kişiyi seçmesi bir zaaf oluşturmayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.