"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa Ediyor?" Yalanı!

"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa Ediyor?" Yalanı!

"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Milli Eğitim Bakanlığını takipten çıktı. Aynı zamanda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı takipten çıkardı." haberleri gerçeği yansıtmıyor.

"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Milli Eğitim Bakanlığını takipten çıktı. Aynı zamanda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı takipten çıkardı." haberleri gerçeği yansıtmıyor.

Bilindiği gibi AK Parti7. Olağan Büyük Kongresini 24 Mart'ta gerçekleştirecek. Kongre öncesinde veya hemen sonrasında, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel merkezde bazı düzenlemelere gideceği, bu kapsamda kabinede de değişim olabileceği iddia edilmişti.

Kabinede bir değişim olabilir.

Ancak, olmayan iddialar üzerinden "Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa Ediyor?" tarzında gündem oluşturmaya çalışmayı çok sağlıklı görmüyoruz. 

Milli Eğitim Bakanlığı resmi hesabından iddiaları yalanladı. 

 

Bu haber "Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter ve Instagram hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve MEB hesabını takip etmeyi bıraktı." ifadesine dayanmakta. 

Oysa Twitter'dan bakıldığında bu durumun gerçek dışı olduğu görülmektedir.

101-066.jpg102-052.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.