Milli Eğitim Bakanı'ndan 'okulların açılması' ile ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı'ndan 'okulların açılması' ile ilgili açıklama

Bakan Selçuk: 31 Ağustos'ta açılmasını temenni ediyoruz. Sağlıklı bir ortam oluştuğunda bunu gerçekten ortaya koymak, gerçekleştirmek istiyoruz ve şartlar el verirse bunu gerçekleştirmek istiyoruz.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasına ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Bakan Selçuk'un açıklamaları şöyle:

Okulların açılacağı hafta ne olacağını bugünden bilemeyiz. Velilerim şundan emin olsun, öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın güvenliği bizim için her şeyden önce. Biz 31 Ağustos'ta açılacak mı derken, bunun olmasını temenni ediyoruz.

''MEVZUAT GEREĞİ 31 AĞUSTOS DEDİK''

Mevzuat gereği takvimi bugünden açıklamak zorundaydık. 31 Ağustos'ta okullar açılsın derlerse de biz buna hazırız. Karma modele de hazırız. Biz uzaktan eğitime hazırız buna şüpheniz olmasın.

OKULLARDAKİ YENİ DÜZEN

Çocuklarımızın sağlını korumak için almamız gereken önlemler ne diye sorarak ilerliyoruz. Bizim ölçümüz çocukların sağlığını koruyarak çocukları okullara almak. Biz öğrencileri bir metrekareye sığdırmaya çalışmıyoruz. Seyreltme eğitim derler ise biz de ona göre biz çalışma yaparız.

Biz eylülde hangi tablo ile karşılaşırsak o tabloya göre hareket ederiz. İster maske deyin, temizlik malzeme, fiziksel koşullar deyin. Biz hepsine hazırız. LGS'de nasıl sınav verdiysek bunu da başarabiliriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.