Müdür Yardımcılığı Sınavı Giriş Kartı Açıklandı

Müdür Yardımcılığı Sınavı Giriş Kartı Açıklandı

Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı/ Müdür Yardımcılığı Sınavı Sınav Giriş Kartı belli oldu.

Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı/ Müdür Yardımcılığı Sınavı Sınav Giriş Kartı belli oldu. 

Adaylar sınav giriş kartını mebbis giriş yapıp başvuru işlemleri modülünden üst kısımdaki rapor al düğmesinden alabilecektir.

 

https://mebbis.meb.gov.tr/

 

Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavı ile ilgili usul ve esaslar yer almaktadır. Sınav Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmelik ile Merkezi Sistem Sınav Yönergesi hükümlerine göre yapılacaktır.

Yazılı sınav, 20 Mart 2016 Pazar günü saat: 14.00'de ADANA, ANKARA, ANTALYA, BURSA, DİYARBAKIR, ERZURUM, ESKİŞEHİR, GAZİANTEP, İÇEL, İSTANBUL, İZMİR, KAYSERİ, KOCAELİ, KONYA, SAMSUN, SAKARYA, ŞANLIURFA, HATAY, MANİSA, BALIKESİR, KAHRAMANMARAŞ, VAN, AYDIN, DENİZLİ, TEKİRDAĞ, MARDİN, MALATYA, TRABZON, ORDU, ZONGULDAK, ELAZIĞ VE ÇORUM il sınav merkezlerinde yapılacaktır.

FOTOĞRAFLI SINAV GİRİŞ BELGESİ
ÖDSGM tarafından adayların sınava girecekleri yerler ile kimlik bilgilerini gösteren fotoğraflı sınav giriş belgeleri http://www.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. Ayrıca, fotoğraflı sınav giriş belgesi adaylar tarafından internet ortamından alınacak ve bağlı bulundukları Eğitim Kurumu/Birimi tarafından onaylanacaktır. Adaylara sınav giriş belgesi posta yoluyla ayrıca gönderilmeyecektir.

Sınava girecek adaylara başarılar diliyoruz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.