Mustafa Kır da Ahmet Özer dedi!

Mustafa Kır da Ahmet Özer dedi!

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer'e Destek Verdi.

Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu'na sayılı günler kala, genel merkez yönetimi de şekillenmeye başlıyor. 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adayı olan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer; genel kurul öncesinde 7 kişilik genel merkez listesinde, mevcut Genel Başkan Yardımcılarından Murat Bilgin ve Esat Tektaş ile birlikte yola çıktığını duyurmuştu. Ardından Eğitim-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk, Ahmet Özer'e destek vermiş, genel başkan yardımcısı adayı olarak "Vakti Kuşananlar" arasında 4. isim olarak yer almıştı. 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, bugün yapmış olduğu açıklama ile 5. ismi de kamuoyu ile paylaştı.

O isim; son 3 dönemdir Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No'lu Şube Başkanlığı ve Memur-Sen Ankara İl Başkanlığı görevlerini üstlenen; sendikal duruşu, mücadele azmi ile tüm teşkilatın yakından tanıdığı; bilgi, birikim ve tecrübesiyle teşkilatın takdirini toplayan, Hakk'ın rızası dışında hiçbir hesap yapmamış olan bir isim: Mustafa Kır.

Mustafa Kır, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanlık yarışında Genel Başkan Vekili Ahmet Özer'e Destek Verdi ve Genel Başkan Yardımcısı Adayı oldu. 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, konuyu şu mesajla kamuoyuna duyurdu: 

DEĞERLİ DAVA ARKADAŞIM, GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ MURAT BİLGİN, ESAT TEKTAŞ VE ORDU ŞUBE BAŞKANIMIZ İSMAİL ÇELENEK İLE VAKTİ KUŞANANLAR OLARAK ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA; MEMUR-SEN ANKARA İL BAŞKANIMIZ MUSTAFA KIR ARAMIZA KATILMIŞTIR. DUA VE DESTEĞİNİZİ  BEKLİYORUZ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.