Müthiş Düelloda Kazanan Çıkmadı

Müthiş Düelloda Kazanan Çıkmadı

Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Bursaspor ile Kardemir Karabükspor 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Bursaspor, ikinci kez puan kaybetti.. Ligin flaş ekibi Kardemir Karabükspor'u konuk eden Timsah, ilk yarısı müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Turgay'la iki kez öne geçti, konuk ekip Cernat'la cevap verdi; taraflar 1'er puanla yetindi..

-VOLKAN KADRODA YOK-

Bursaspor'da izinsiz olarak ABD'ye giden, iki antrenmana katılan ve aynı eylemi ikinci kez yapan Volkan Şen, 18 kişilik kadroda yer almadı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Volkan'ı 18'e almazken, Sercan Yıldırım, Ivan Ergiç, Nunez ve Szepanov'u da yedek soyundurdu.

Bursaspor'un genç futbolcusu İsmail Haktan Odabaşı ilk 11'de forma şansı bulurken, Turgay Bahadır, Sağlam tarafından tek forvet olarak sahaya sürüldü.
Arjantinli yıldız Insua da ilk 11'de yer alan isim oldu.


BURSASPOR: 2-2 :KARABÜKSPOR

90.Dakika :Hakem Bünyamin Gezer maçı bitiren düdüğü çalıyor. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlanıyor ve bu sonuçla Kardemir Karabükspor ve Bursaspor haftayı 1'er puanla kapatıyorlar.

90.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

90.Dakika :Karabükspor atağında İlhan Parlak sağ kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunmada İbrahim araya girerek topu uzaklaştırdı.

89.Dakika :4. Hakem Hakan Ceylan maçın sonuna 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

88.Dakika :Bursaspor atağında İsmail Haktan sağ kanata atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

86.Dakika :Karabükspor'da Emenike ofsayt pozisyonunda kaldı.

85.Dakika :Kardemir Karabükspor'da kaleci Tomic aut atışını geç kullandığı için Sarı Kart gördü.

84.Dakika :Bursaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu taca gönderdi.

83.Dakika :Kardemir Karabükspor'da Birol rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

82.Dakika :Karabükspor atağında Şenol ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Vederson son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

81.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Batalla Giren oyuncu 29 numarayla Nunez

80.Dakika :Karabükspor'da Şenol sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve kaleci Ivankov topun sahibi oldu ama öncesinde hakem topun dışarıdan geldiğine karar verdi.

79.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

74.Dakika :Bursaspor'da Svensson rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

73.Dakika :Bursaspor atağında Sercan savunmanın arkasına atılan topa hareketlenmek istedi ama hakem ofsayt kararı verdi.

72.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

71.Dakika :Karabükspor atağında Birol ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Ivankov son anda köşeden topun sahibi oldu.

68.Dakika :Bursaspor gole çok yaklaştı. Yasin sağ kanatta savunmadan topu aldı, bir anda bomboş kaldı ceza sahası içine girdi, Emenike'ye pasını vermek istedi, savunmada Ömer Erdoğan altıpas önünde son anda kayarak müdahele etti ve topu kornere gönderdi.

66.Dakika :Bursaspor atağında ceza sahası içine yapılan ortada Batalla topu almak istedi ama hakem öncesinde Batalla'nın rakibine faul yaptığına karar verdi.

65.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Insua Giren oyuncu 25 numarayla Ergic

63.Dakika :Bursaspor atağında Batalla ceza sahası içine uzun oynadı, Sercan Yıldırım hareketlendi ama top doğrudan auta çıktı.

62.Dakika :Karabükspor atağında Yasin sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

61.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan orta alandan ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci Tomic'de kaldı.

60.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 20 numarayla Ozan İpek Giren oyuncu 9 numarayla Sercan Yıldırım

59.Dakika :Bursaspor atağında Batalla savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

58.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Tomic çıkarak topun sahibi oldu.

51.Dakika :Karabükspor atağında Emenike sağ korner çizgisi yanından topu içeriye çevirdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

49.Dakika :Bursaspor atağında Batalla ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Seric araya girerek topu kaleci Tomic'e kazandırdı.


48.Dakika :Karabükspor atağında Emenike ceza sahası içinde dönerek kaleye sert vurdu ama top az farkla yandan auta çıktı.

47.Dakika :Karabükspor atağında Kerim ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

46.Dakika :Bursaspor hakem Bünyamin Gezer'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

45.Dakika :Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-2 beraberlikle sona eriyor.

45.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

42.Dakika :Kardemir Karabükspor'da Hakan Söyler rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

41.Dakika :Bursaspor gole çok yaklaştı. İsmail Haktan sağ kanattan hızla ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ozan İpek altıpas önünde uçarak kafayı vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

40.Dakika :Bursaspor atağında Ozan İpek sol çaprazdan kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

37.Dakika :Bursaspor atağında Batalla sol kanata arapasını verdi, Ozan İpek çizgi üzerinde topla buluştu, içeriye ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

35.Dakika :Karabükspor'da Cernat bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

34.Dakika :Karabükspor atağında Deumi kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Ivankov'a geldi.

33.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Kardemir Karabükspor Cernat'ın attığı gol ile durumu 2-2 yapıyor.Cernat, Emenike'nin pasında ceza sahası önünde topla buluştu, rakibini güzel bir çalımla geçerek ceza sahası içine girdi, kaleciyle karşı karşıya sol çaprazda yerden sert vurdu ve top kaleci Ivankov'un yanından ağlarla buluştu.


26.Dakika :Karabükspor'da Hakan Özmert sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

22.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Turgay'ın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.

20.Dakika :Bursaspor atağında Batalla ceza sahası önünden içeriye havadan pasını verdi ve savunmada Deumi araya girerek topu uzaklaştırdı.

18.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.

17.Dakika :Bursaspor atağında Ömer Erdoğan orta alandan ileriye doğru uzun oynadı ama savunmada Deumi araya girerek topu taca gönderdi.

16.Dakika :Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

15.Dakika :Karabükspor'da Hakan Özmert sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

14.Dakika :Karabükspor atağında Yasin Avcı sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

13.Dakika :Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanata atılan topa Kerim ile birlikte hareketlendi ama hakem Ozan İpek'in faul yaptığına karar verdi.

12.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Kardemir Karabükspor Cernat'ın penaltıdan attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.

11.Dakika :Karabükspor Turgay Bahadır'ın Yasin Avcı'ya yaptığı müdahele sonucunda penaltı kazandı.

11.Dakika :Karabükspor Turgay Bahadır'ın Yasin Avcı'ya yaptığı müdahele sonucunda penaltı kazandı.

10.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Turgay'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. Batalla ceza sahası içinde topla buluştu yerden köşeye şutunu vurdu top savunmaya çarparak Turgay Bahadır'ın önünde kaldı Turgay Bahadır gelişine çaprazdan sert vurdu ve top savunmada Muhammet'e çarparak ağlarla buluştu.

9.Dakika :Bursaspor atağında Batalla ceza sahası içine arapasını verdi, Turgay hareketlendi ama savunmada Kerim son anda topu kornere çeldi.

8.Dakika :Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

7.Dakika :Bursaspor atağında İsmail Haktan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Turgay'dan önce topu uzaklaştırdı

4.Dakika :Karabükspor'da Cernat sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Muhammet yükseldi kafayı vurdu ama top savunmaya çarparak korner çıktı.

3.Dakika :Bursaspor gole çok yaklaştı. İsmail Haktan sağ kanattan hızla çizgiye indi, altıpas içine yerden pasını verdi, Batalla gelişine şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.

1.Dakika :Karşılaşma Kardemir Karabükspor'dan Emenike'nin vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor 19 puanla birinci, Kardemir Karabükspor ise 13 puanla altıncı sırada bulunuyor.

0.Dakika :Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 8. Hafta açılış karşılaşmasında Bursaspor kendi evinde Kardemir Karabükspor'la karşı karşıya geliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.