Novarge İle Mehmet Akif İnan Vakfı “Öğretmen Atölyeleri” Anlaşması Yapıldı

Novarge İle Mehmet Akif İnan Vakfı “Öğretmen Atölyeleri” Anlaşması Yapıldı

Novarge Kurucu Müdürü Mesut KARAAĞAÇ, Doku Okulları ve SEED Yönetim Kurulu Başkanı Cemil KARAGÖZ, Mehmet Akif İNAN Vakfı Genel Müdürü Bilal ARPAGUŞ'u makamında ziyaret ederek 14-15 Aralık'ta Ankara'da yapılacak Öğretmen Atölyeleri için İndirim anlaşması..

Novarge Kurucu Müdürü Mesut KARAAĞAÇ, Doku Okulları ve SEED Yönetim Kurulu Başkanı Cemil KARAGÖZ, Mehmet Akif İNAN Vakfı Genel Müdürü Bilal ARPAGUŞ'u makamında ziyaret ederek 14-15 Aralık'ta Ankara'da yapılacak Öğretmen Atölyeleri için İndirim anlaşması yaptı.

Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir-Sen kurucusu; Merhum Mehmet Akif İnan’ın ismiyle müsemma faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan Mehmet Akif İnan Vakfı ile Novarge arasında 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara'da yapılacak "Öğretmen Atölyeleri" için indirim anlaşması yapıldı buna göre Motif Kart üyeleri 300 TL’lik atölyelere sadece 150 TL ödeyerek katılabilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi Kurucusu Mesut Karaağaç, öğretmenlerin uzmanlaşmasını sağlayacak olan Öğretmen Atölyeleri hakkında bilgiler verdi. Karaağaç, “Öğrencisinden öğretmenine tüm bireylerin eğitime ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu açıdan sadece öğretmenlerimizi kapsayacak olan Öğretmen Atölyeleri sayesinde uzmanlaşma fırsatı ortaya çıkıyor. Çok önemli bir misyonu yerine getiren Mehmet Akif İnan Vakfı da bu projenin bir paydaşı oldu. Artık Motif Kart sahipleri bu projeden yüzde 50 indirimle yararlanabilecek. Birçok farklı alanda eğitimlerimiz olacak. Atölyelere katılım sağlayacak öğretmenlerimiz atölye sonunda Türk Hava Kurumu Üniversitesi onaylı belge alacak. Projemiz ülkemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
 

İndirim

SEED Yönetim Kurulu Başkanı Cemil KARAGÖZ ise atölye içeriklerinin öğretmenlerden gelen talep doğrultusunda oluşturulduğunu ve her bir atölye alanında uzman akademisyen ve öğretmenler tarafından düzenlendiğini ifade etti.

Görüşmede taraflar bahsi geçen konular üzerinde mutabık olduklarını belirterek bu çalışmaların MEMURSEN üyelerine ulaştırılması ve ücretli çalışmalar konusunda indirim tanımlanması hususunda anlaşmaya vardı. Bu anlaşma neticesinde 14-15 aralıkta Ankara’da yapılacak olan Novarge Öğretmen Atölyelerinde Motif Kart sahiplerine %50 indirim yapılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.