O Daire Başkanına Memur-Sen Sahip Çıktı

O Daire Başkanına Memur-Sen Sahip Çıktı

Milli Eğitim Bakanlığını internet siteleri ile yönetme cürretkarlığını gösterenlerin hedef tahtasına koydukları başarılı Daire Başkanı Oktay Kılıç'a yönelik operasyon ters tepti.

Milli Eğitim Bakanlığını internet siteleri ile yönetme cürretkarlığını gösterenlerin hedef tahtasına koydukları başarılı Daire Başkanı Oktay Kılıç'a yönelik operasyon ters tepti. Çabalarıyla herkesin taktirini kazanan Kılıç'a yönelik saldırıları eleştiren Memur-Sen Manisa İl Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu "Oktay Kılıç'ın Usul bilirliğine de, üslûbuna da, tevazusuna da, samimiyetine de şâhidiz!" dedi.

Sofuoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Göreve geldiği günden bu yana, samimi bir özveriyle neredeyse bütün zamanını, görev alanı içinde bulunan Bilim Sanat Merkezleri'nin insan kaynağı ve içeriğinin yapılanması, niteliğinin arttırılması için harcayan,

Bu vazifesini, kutsal bir ibadet aşkıyla ülkesine fedakarane hizmet ederek yürüten,

Samimiyetine, liyakatine, özverisine, tevazusuna, fedakarlığına yakinen şâhidlik ettiğimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklerin Geliştirilmesi Daire Başkanımız çok kıymetli Oktay Kılıç Bey'i,

Bu memleketin üstün yetenekli çocuklarına hizmet makamları olan yerleri işgal etmiş olanların saltanatlarına son verdiği için tebrik ediyorum.

Bu vesileyle, her türlü değersizleştirme haberinin altında yatan sebeplerin(!), ülkedeki tüm eğitimcilerce gayet iyi bilindiğini beyan ediyorum.

Milli Eğitim Bakanlığında daire başkanları, Bakan adına İmza atma ve yazı gönderme yetkisine sahiptir. 

kamuexpress

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum