Öğretmene Alan Sınavı' Açıklaması...

Öğretmene Alan Sınavı' Açıklaması...

TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI İSMAİL KONCUK RESMİ FACEBOOK SAYFASINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

 

Alan sınavı hakkında pek çok talep gelmektedir.Bu konuyu burada yazdım ama okuyamayan arkadaşlar var demekki. Bu konuyu Bakan Beyle görüştüm, alan sınavını 3 yıl sonraya ertelemek lazım, pek çok öğretmen hazırlıksız, alan sınavı şimdi uygulanırsa bir haksızlık oluşacaktır dedim.

    Ayrıca alan sınavı konusunda dava açtıklarını söyleyenler oldu, biz sendika olarak açtığımızda ehliyet yönünden red kararı veriliyor, bakın KPSS'nin geçerlilik süresinin 2 yıl olmasını istediğimiz davada mahkeme ehliyet yönünden red kararı verdi. Bu konuda itirazımız devam ediyor.

   Mahkeme üyemiz olmayanlar adına açtığımız davalara ehliyet yönünden red diye kararlar veriyor, biz de itirazımızda bunlar bizim potansiyel üyelerimizdir dedik.Bu sebeple alan konusunda bizzat sizlerin davalar açması gerekmektedir.

   Açılan davalar olduğunu burada yapılan yorumlardan öğrendim. Kimin ya da kimlerin alan sınavına dava açtığını bilen varsa burada lütfen yazsınlar.Anladığım kadarıyla Bakan bey bunun bir haksızlık olmadığını düşünüyor. Durum budur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.