Öğretmenin çocuğunu okula getirmesi tartışmalara yol açtı

Öğretmenin çocuğunu okula getirmesi tartışmalara yol açtı

Öğretmenin çocuğunu okula getirmesi tartışmalara yol açtı. Memurlar platformunda bir okul öncesi öğretmeninin çocuğunu sınıfına getirmesi tartışmalara neden oldu.

Memurlar platformunda bir okul öncesi öğretmeninin çocuğunu sınıfına getirmesi tartışmalara neden oldu.

Tartışmayı başlatan öğretmen okulunda ana sınıfı öğretmeninin çocuğunu kaydı olmadığı halde sürekli sınıfına getirdiğini, bunu sorun etmesinin nedeninin ise kendisine bu öğretmenin sıkıntı çıkarması olarak açıkladı.

İşte o tartışmalar;

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Aydınlatırsanız sevinirim. Okul öncesi öğretmeni okulumuzda kaydı olmadığı halde çocuğunu okula getiriyor. Bu yasal mı ?

Bu yasalsa mesela sizin de bütün akrabalarınızın çocuklarını toplayıp okula getirmeniz yasaldır.. Yani demem o ki, okul sadece oraya kayıtlı öğrencilerin durması içindir.

Tabi ki yasal değil. Bir kaç kereliğine falan olabilir geçici bir süre olabilir ama okula kendi çocuğu gelince diğer çocukların hakkına girebilir. Bırakacak kimsesi olmayabilir Zor durumda olabilir büyük konuşmak istemiyorum insan neler yaşıyor bilemem ama çok yönlü düşünmek lazım.

Bu cevaptan anlaşıldığı kadarıyla siz idarecisiniz. öğretmene karşı bu durumu koz olarak kullanıyorsunuz. bu sizce doğru mu? çocuklar üzerinden birini hedef almak ne kadar doğru. her şey yasalar çerçevesinde olmuyor . sizin yaptığınız tüm işler yasal mı? bel altından vurmayın insanlara

Hastanede sekreter tanıdığını randevusuz sırasız doktora solar, başkası tanıdığının işini öne çeker kimse ses etmez. Öğretmen çocuğunu okula getirince vatan haini. Öğretmen bile öğretmene düşman olmuş.. Bırakın bu işleri

Yani ne bileyim bu tür çırpınışların sonunda zaten hep bir hesaplaşma durumu oluyor kim haklı buradan bakıp biz bilemeyiz öncesi sonrası bilinmiyor ama sonuçta bir ana sınıfı öğretmeni sınıftan çıkması bile nadir törene çıkmaz nöbeti sınıfında ne ara zaman buldunuz da birbirinize kin güdecek şeyler yaşadınız? üstelik ilkokullarda ek ders sabit paylaşım sorunu da olmamalı ilginç neyse biz soru üzerinden gitmek zorundayız ana sınıfında eğitim süreci farklıdır tahtada ders anlatılmaz günün konusunun eğitici filmleri izlenir konu hakkında etkinlik yapılır boyama kes yapıştır filan yemek yenir oyun oynanır bu ortamda 15 çocuk olması ile 16 çocuk olması arasında bir fark oluşmuyor öğrencileri bırakıp kendi çocuğu ile takılacak hali yok o yaş grubunu 10 dk boş bıraksan adamı piranha gibi yerler kısacası başka bir yerden yakalamaya çalışın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.