Okul Müdürlüğü Atamalarında Kritik Hafta

Okul Müdürlüğü Atamalarında Kritik Hafta

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine İlişkin İlk defa ve yeniden müdür olarak görevlendirilme takvimi işliyor.

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine İlişkin İlk defa ve yeniden müdür olarak görevlendirilme takvimi işliyor. Mülakatlara itiraz süresi 5 Kasım itibariyle tamamlandı. Gözler komisyonlara çevrildi, mülakatlara itiraz eden müdür adaylarının değerlendirmeleri 7 gün içinde yapılacak olup ardından nihai başarı listeleri yayımlanacaktır.

İtirazda Bulunmayan Dava Açamayacak!

MEB müdürlük mülakat takvimine göre, 30 Ekim - 5 Kasım 2014 tarihleri arasında 70 puan ve altı alan ya da beklediği puanın altında puan alan tüm müdür adayları itiraz etme hakkına sahipti. İtiraz etmeyen müdür adaylarının dava açma hakları olmayacaktır.

6-12 Kasım Arası Kritik Hafta

16-23 Ekim tarihleri arasında sözlü sınavlar tüm illerde yapıldı. Müdürlük görevlendirme süreci takvime uygun olarak devam ediyor. Sözlü sınav sonuçlarının duyurulması (24-28 Ekim), Sözlü sınav sonuçlarına itiraz (30 Ekim-5 Kasım), aşamaları da tamamlandı. İtirazların değerlendirilmesi ve sonuçlarının duyurulması (6-12 Kasım), aşaması müdür adayları için önem taşımaktadır. İtiraz eden müdür adaylarının değerlendirilmesi yeniden yapılacaktır. İtiraz sonucunda da 70 ve üstü puan alamayan müdür adayları, okul müdürü olamayacaklar.

Müdürlüğe ilk defa ve yeniden görevlendirme 13-18 Kasım tarihleri arasında tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.