Okul Yöneticilerine Müdaheleye Milli Eğitim Müdürlüğünden Tepki: Tehditsiniz!

Okul Yöneticilerine Müdaheleye Milli Eğitim Müdürlüğünden Tepki: Tehditsiniz!

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kamuoyu ile paylaşılan stratejik planda siyaseti ve sendikaları “Tehdit” gördüğü ortaya çıktı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kamuoyu ile paylaşılan stratejik planda siyaseti ve sendikaları “Tehdit” gördüğü ortaya çıktı.

Bilindiği üzere başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti hükümetlerinin eğitim ve öğretime ilişkin yaptığı devasa hizmetler oldu. Ders kitaplarının AK Parti hükümetleri döneminde ücretsiz dağıtılması, Fatih Projesi ile bütün okullara Akıllı Tahta uygulaması, okullaşma oranındaki yükseliş ve öğretmen açığının neredeyse bitme noktasına gelmesi bunlardan sadece bir kaçı...

Bu arada dershaneler gibi milletin cebindeki kara delikler kapatılmış, hem bir terör örgütünün (FETÖ) mali ve insani kaynağı çökeltilmiş hem de devlet okullarında açılan kurslarla bu hizmet eşit olarak milletin tüm evlatlarına ücretsiz verilmeye başlanmıştır.

Bunun yanında 1999 depreminin oluşturduğu sıkıntılar ile hasarlı ve yıkılan binalar da dâhil olmak üzere Sakarya’da birçok okul binasının bizzat belediyelerin kendi kaynakları ile yapılması da siyasetin eğitime verdiği desteklerden olduğu bilinmektedir.

Sendikaların ise kendi alanlarında eğitim çalışanlarının özlük ve mali haklarının iyileştirilmesinde önemli rol üstlendikleri bilinmektedir. Dahası kültürel birçok projenin de sahibi oldukları da göz önünde tutulursa bu alanın vazgeçilmez bir parçası oldukları su getirmez bir gerçektir. Gelişmiş ülkelerde sendikalar demokrasinin en önemli parçasıdır. Kamuda işveren ile hizmet edenin karşılıklı memnuniyetini oluşturan denklemin bir tarafı ve hizmet edenin temsilcisidir.

Hal böyle iken, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü hazırladığı 2019-2023 Stratejik Plan’ da GZFT Analizi bölümü Tehditler kısmında Dış Etkenler de Politikacıların ve Sendikaların okul yönetimlerine müdahalede bulunmalarını işlemiş, Politikacıları ve sendikaları TEHDİT olarak görmüştür.

Şimdi sormak lazım;

  • Bu eylem planına göre okul yönetimlerine müdahale eden milletvekilleri kimlerdir?
  • Bu eylem planına göre okul yönetimlerine müdahale eden Belediye Başkanları kimlerdir?
  • Bu eylem planına göre okul yönetimlerine müdahale eden İl / İlçe Başkanları kimlerdir?
  • Bu eylem planına göre okul yönetimlerine müdahale eden sendikalar hangileridir?
  • Bu eylem planı yazılırken Politikacıların ve Sendikacıların TEHDİT olduğunu hangi veriye dayanarak belirlediniz?
  • Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm okul idarecilerini de zan altında bırakan bu eylem planına göre siyasetçilerin ve sendikaların TEHDİT görüldüğüne dair verileriniz nelerdir?
  • Ülkemize büyük hizmetler sunan siyasetçiler ve sendikalar hangi konularda TEHDİT oluşturmaktadırlar?

STRATEJİK PLANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ!

il-milli-egitimden-skandal-analiz-siyaset-ve-sendikalar-birer-tehdit!.jpg

memurpostasi.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum