Öldürülen terörist sevgilisi değil sözlüsüymüş!

Öldürülen terörist sevgilisi değil sözlüsüymüş!

HDP’li Beştaş, 2017 yılında düzenlenen operasyonda öldürülen PKK terörist Volkan Bora’nın, HDP’li Semra Güzel’in sevgilisi değil, sözlüsü olduğunu söyledi. Beştaş, Güzel’e yönelik ‘çirkin saldırı olduğunu’ ileri sürdü.

HDP vekili Meral Danış Beştaş TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Adıyaman'da 2017'de terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonu incelemesinde HDP'li milletvekili Güzel ile fotoğraflarının bulunduğu ortaya çıkmıştı.

HDP’li vekil Beştaş, etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora ile samimi fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır vekili Semra Güzel'in iki gündür saldırıya maruz kaldığını öne sürdü.

"YARGISIZ İNFAZ YAPILIYOR"

"İki gündür milletvekilimize karşı çok çirkin, çok ileri düzeyde bir saldırı var." diyen Beştaş, "Yargısız bir infaz var. Daha kendisi konuşmadan bunun üzerinden kabul edilemez ölçüde bir saldırı olduğunu ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

SEVGİLİSİ DEĞİL SÖZLÜSÜYMÜŞ

Beştaş, sözlerinin devamında "Milletvekilimizin çektirdiği fotoğraflar kendisinin de ifade ettiği gibi okuldan arkadaşı olan ve aileler arasında sözü kesilen sözlüsüne aittir." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum