Önder Kahveci'den Atatürk'e Dil Uzatanlara Tepki: Virüslerden Daha Tehlikelisiniz!

Önder Kahveci'den Atatürk'e Dil Uzatanlara Tepki: Virüslerden Daha Tehlikelisiniz!

Devlet kanalı TRT ekranlarında yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisini eleştirerek ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatan sözde tarihçiye bir tepkide Genel Başkanımız Önder Kahveci’den geldi.

Devlet kanalı TRT ekranlarında yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisini eleştirerek ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatan sözde tarihçiye bir tepkide Genel Başkanımız Önder Kahveci’den geldi.

Genel Başkan Önder Kahveci, “Bilinmelidir ki, bu kafalar en ölümcül virüslerden daha tehlikelidir” dedi.  Kahveci;

“İçinden geçtiğimiz şu zorlu günlerde bile bazı kesimler hala, Kurtuluş savaşımızın başkomutanı, ülkemizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hazımsızlıklarını dışa vurmaya devam etmektedir. 

Milletçe birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu tür açıklamaların maksatlı olduğunu, ülkemizi bölmeyi, milletimizin arasına nifak tohumları ekmeyi amaç edindikleri ortadadır. 

Bilinmelidir ki, bu kafalar en ölümcül virüslerden daha da tehlikelidir. Kendini tarihçi ve yazar olarak addeden bu zihniyetin tarihten ve yaşanan gerçeklerden bihaber olduğu aşikardır. 

Biz hem milletimizi tehdit eden virüsle, hem de bu virüslü kafalarla mücadelemizi bıkmadan ve yılmadan sürdüreceğiz. 

Metehan’dan bugüne kadar Türk tarihine damga vurmuş tüm kahramanlarımızla tarihte kurulan tüm devletlerimizle gurur duyuyoruz. Selçuklu’da bizim, Osmanlı’da bizim, Türkiye Cumhuriyeti de bizimdir.

Bizi tefrikaya düşürerek zayıflatmak isteyen tüm şer güçlere karşı birlik ve beraberliğimizi her daim koruyacağız”

NE OLMUŞTU?

Yazar Yavuz Bahadıroğlu, TRT 1'de ekrana gelen 'Ya İstiklal Ya Ölüm' dizisinin 'Diriliş ve Abdülhamit gibi Osmanlıyı sevdiren dizilerin Kemalistlerin rövanşı olduğunu' ileri sürerek, "Ya istiklal ya ölüm isimli dizi, son yıllarda yapılan Diriliş, Kuruluş, Abdülhamid gibi Osmanlıyı sevdiren dizilere karşı Kemalistlerin rövanşıdır. Atatürk'ü övme dizisidir. TRT'ye bu dizi kimler tarafından dayatıldı bilmiyorum, ama hesabı iktidardan sorulur" dedi.

Yavuz Bahadıroğlu'nun bu paylaşımına kısa sürede tepki yağdı. Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, Yavuz Bahadıroğlu'nun nifak tohumları ektiğini söylerken ekonomist Şevket Apuhan, Bahadıroğlu'nun Atatürk'e saldırıp hükümeti tehdit ettiğini dile getirdi. MHP eski Milletvekili Sinan Oğan ise Bahadıroğlu'nun ruhunu karanlığa teslim ettiğini ileri sürdü.

Gelen tepkiler üzerine tweetini silen Yavuz Bahadıroğlu, ifadesinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Bahadıroğlu, Ülkücülerin tepkilerine ise "Konuya hassas yaklaşan Ülkücü camia ile kardeşlik bağlarımız var" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.