Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Atanma Koşulları ve Uygulama Yönergesine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

Profesör adaylarının; Başvuru Formuna (www.odu.edu.tr adresinden ulaşılabilir), özgeçmişleri, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerinin suretleri, 2 fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, başlıca araştırma eserini belirttiği yayın listesini, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 1 adet fiziki dosya ile bu dosyadaki belgeleri içeren 6 adet pdf formatında hazırlanmış olan CD veya taşınır bellek ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Genel Şartlar;

* Adayların; www.odu.edu.tr internet adresindeki Personel Daire Başkanlığı web sayfasından erişebilecekleri "Ordu Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Atanma Koşulları ve Uygulama Yönergesi"ne göre puanlama tablosunu hazırlayarak dilekçelerine ve yayın dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

* Profesör adaylarının, Ordu Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Atanma Koşulları ve Uygulama Yönergesinin 9. maddesinin (a) fıkrası uyarınca her bir doçentlik temel alanı için asgari koşulların sağlandığına ilişkin bildirim beyannamesi ile başlıca araştırma eseri beyan formunu doldurmaları gerekmektedir.

* Adayların yayın dosyalarında sundukları ulusal ve uluslararası makale ile bildirilerin yayınlandığı dergilerin indekslerini gösteren belgeleri dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

* Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştıkları kuramlarından alacakları onaylı "Hizmet Belgesini" dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

* Yurtdışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

* Süresi içinde yapılmayan başvurular ile eksik belgeli dosyalar dikkate alınmayacaktır. Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.

MÜRACAAT TARİHİ; İlanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Birimi

Bölüm/Anabilim Dalı

Unvanı

Adet

Derece

Açıklama

Diş Hekimliği Fakültesi

Klinik Bilimler / Pedodonti

Profesör

1

1

Pedodonti alanında Doçentliğini almış olmak. Renkli kompomerlerin termal iletkenliği ile ilgili çalışma yapmış olmak.

Fen Edebiyat Fakültesi

Sanat Tarihi / Türk İslam Sanatı

Profesör

1

1

Türk ve İslam Sanatı alanında Doçentliğini almış olmak. Su Mimarisi ve Maden Sanatı üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi / Türkçe Eğitimi

Profesör

1

1

Türkçe Eğitimi alanında Doçentliğini almış olmak. Dil bilimi ve metin dilbilimi üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi

Matematik ve Fen Bilimleri

Eğitimi / Matematik Eğitimi

Profesör

1

1

Matematik alanında Doçentliğini almış olmak. İstatistiksel yakınsaklık ve Tauber tipi teoremler konularında çalışmalar yapmış olmak.

Müzik ve Sahne Sanatları

Fakültesi

Türk Müziği / Türk Halk Müziği

Profesör

1

1

Müzik alanında Doçentliğini almış olmak. Türk Halk Müziği ve Türk Müziği Tarihi alanında çalışmalar yapmış olmak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.