Ortak Eyleme Etkisiz Yetkili Sendika Neden Katılmıyor?

Ortak Eyleme Etkisiz Yetkili Sendika Neden Katılmıyor?

Eğitim-sen, Eğitim-iş ve Türk Eğitim-Sen ortak eylem karar aldılar. Şimdi herkes şunu soruyor etkisiz yetkili sendika nerede?

3 büyük sendikanın Halil Serkan Öz'ün ölümünün ardından aldığı eylem kararının ardından sosyal medya da herkes şu soruyu soruyor. Etkisiz Yetkili Sendika nerede?

Elbette bu soruyu onlar adına cevaplayamayız ancak bilinen bir gerçek var ki sivil itaatsizlik eylemi sadeceTÜRBAN içinmiş, bunu ispatladılar. Kendilerinden olmayana sahip çıkmayan bu sendikanın üyeleri acaba vicdanen rahatlar mı?

Öğretmen itibarsızlaştırılırken, öğretmen aşağılanırken,öğretmen sürülürken,öğretmen dövülürken,öldürülürken ortada yoksun ama iş hükümet ile pazarlığa geldiğinde etten önce kazana atlıyorsun. 

Sendikacılığın tarihinde hak verilmez alınır şiaarı vardır.Sendikalar işçi, hükümet patrondur. Bu gerçek dünyanın heryerinde aynıdır. İmza toplayarak, Yalova Valisi görevden alınmalıdır diyerek sonuç/kazanım elde edilemeyeceğini herkes biliyor da bir tek siz neden anlayamadınız?

Rahmet okumanız güzel. Ancak öğretmenin itibarının geri kazanılması için diğer sendikalar gibi yapmanız şart. Farklılıklarınızı bir kenara koyun ve Öğretmene itibarının geri kazandırılması için adımlar atın. Yok bunu yapamayacaksanız siz de çok iyi biliyorsunuz ki AKP iktidar olamadığında üye sayınız başladığınız seviyeye geri dönecek....

KamuGündemi.com/Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.