Osman Gökçek nereden aday gösterilecek?

Osman Gökçek nereden aday gösterilecek?

Osman Gökçek nereden aday gösterilecek?

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek nereden aday gösterilecek?

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AKP'den aday gösterileceği iddia edildi.

Yeniçağ gazetesi yazarı ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, bugünkü köşesinde Beştepe'den edindiği kulis bilgilerini yazarken Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in aday gösterileceğini ileri sürdü.

Takan, Beştepe'deki kaynağına dayandırarak verdiği bilgide, geçtiğimiz yıl "metal yorgunluğu" gerekçesi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası istenerek görevden alınan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "MHP'den adaylığının söz konusunu olmadığını" belirtti. Takan yazısında ayrıca Gökçek'in yakın zaman içinde hem Devlet Bahçeli'ye hem de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a teşekkür ziyareti de planladığını belirterek ziyaretin içeriği ile ilgili olarak ise "Devlet Bey'in yaklaşımını ve sonrasında Tayyip Bey'in yaklaşımını iade-i itibar olarak gördüğü için" ifadelerini kullandı.

Ahmet Takan'ın "Gökçek, Bahçeli'ye çok çok teşekkür edecek!.." başlıklı yazısında ilgili kısım şöyle:

"Saray kaynaklarım çok iddialı... "Sincan'da Osman Gökçek aday gösterilecek" diyorlar... Anlatılanlara göre, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek için özel bir talebi olmamış.

Doktor Devlet Bahçeli'nin "adayımız Melih Gökçek" diye ortalığı karıştırmasının nedeni şimdi daha iyi anlaşılıyor. Gizli/açık ziyaretlerin arkasından sosyal medyada yayınlanan poz poz Devlet Bahçeli/Osman Gökçek fotoğraflarının nedeni de... Melih Gökçek, Bahçeli'ye ne kadar teşekkür etse azdır!.."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.