Özür Grubu Takvimi Ne Zaman Yayınlanacak?

Özür Grubu Takvimi Ne Zaman Yayınlanacak?

2016 yılı MEB özür grubu yaz dönemi atamaları ne zaman gerçekleştirilecek?

Milli Eğiti Bakanlığı bilindiği üzere yılda 2 dönem özür grubuna bağlı yer değiştirme işlemleri gerçekleştiriyor. Öğretmenlerin çeşitli sebeplerden dolayı özür grubu durumları değerlendirilip atamaları yapılıyor. Mart ayının son dönemlerine geldiğimiz şu günlerde 2016 yılı yaz dönemi özür grubu atama takvimi merak ediliyor.

Özür grubu atamalarında eş özrü başta olmak üzere, güvenlik, sağlık gibi bir çok alan için yer değiştirme talebinde bulunuluyor. Bakanlık da talepler ve boş norm doğrultusunda öğretmenlerin taleplerini karşılamaya çalışıyor. 2016 yılının da yaz döneminin yaklaştığı şu günlerde özellikle eşlerinden ayrı olan öğretmenler atama takvimini merak ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın özür grubu, eş durumu atamalarını Haziran-Temmuz döneminde yapması bekleniyor. Bununla birlikte 2016 yılı yaz ayları öğretmenlerin özür grubuna bağlı yer değiştirme takviminin Mayıs ayı sonuna kadar yayınlanması bekleniyor. Bu takvim ile ilgili önceden de duyuruların yapılacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte;

*2016 yılı özür grubu atamaları ne zaman yapılacak?(1.aşama- 2. aşama)

*MEB 2016 özür grubu atamalarında eğitim özrü geri gelecek mi?

*Yaz dönemi atamalarında il/ilçe emri olacak mı?

*Özür grubu atamalarının kapsamı nasıl olacak?

gibi ve türevi sorular da cevap bulmuş olacak. 2016 yılı MEB Özür grubu takvimi yayınlandığı an sitemizde bulabileceksiniz. Süreci siz değerli okuyucularımız için takip edip sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam ediniz.

mebpersonel.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.