PUBG Oyuncu Kitlesini Giderek Genişletiyor

PUBG Oyuncu Kitlesini Giderek Genişletiyor

PUBG tartışmasız bir şekilde son birkaç yıla damgasını vuran en önemli oyunlardan biridir. PlayerUnknown’s Battlegrounds bir hayatta kalma oyunu olduğundan rekabet dolu mücadeleleri seven oyuncuların vazgeçemediği bir oyundur.

PUBG tartışmasız bir şekilde son birkaç yıla damgasını vuran en önemli oyunlardan biridir. PlayerUnknown’s Battlegrounds bir hayatta kalma oyunu olduğundan rekabet dolu mücadeleleri seven oyuncuların vazgeçemediği bir oyundur. PUBG son derece geniş platform seçeneklerine sahip bir oyun olup Android ve İOS sürümlerinin ücretsiz olması da kullanıcıların oyuna gösterdiği ilginin artmasındaki nedenlerdendir.

100 oyuncunun uçaktan alana iniş yapmasıyla başlayan kıyasıya mücadelelere sahne olan PUBG taktiksel bir hayatta kalma oyunudur. PUBG Mobile’ın amacı haritadaki 100 oyuncu arasında hayatta kalan son kişi olmayı başarmaktır.

PUBG Mobile oyuncularının oyun sırasındaki performansının artırılmasında ve daha iyi bir PUBG oyuncusu olmalarında rol oynayan en önemli etkenlerden biri maça başlanmadan önce hazırlık yapmalarıdır. PUBG Mobile oldukça gerçekçi grafikler ile tasarlanan bir oyundur. Bu nedenle oyun sırasında cihazda ısınma, kasma ya da donma gibi sorunlarla karşılaşılması olasıdır. Bu tür olumsuzlukların önüne geçilebilmesi ve olası sorunların oyuncunun performansını olumsuz yönde etkilemesinin önlenebilmesi için oyunun grafik ayarları titizlikle yapılmalıdır. Oyuncular haritada seçtikleri bölgeye indikleri andan itibaren mümkün olan en hızlı şekilde silah ve ekipman bulmaya çalışırlar. Bu sayede rakipleri karşısında avantajlı duruma gelmeyi hedeflerler. Haritaların silah ve ekipman bol olan kısımları genellikle oyuncular arasında büyük ilgi görür. Bazı oyuncular ise uçaktaki oyuncu sayısını takip edip daha az sayıda oyuncunun indiği alanlara inmeyi ve buradaki ekipmanları toplamayı tercih edebilirler. PUBG’de başarılı bir performans sergilenmesi için oyun sırasında sağ üst köşedeki harita dikkatli bir şekilde takip edilmelidir. Bu sayede oyuncular uçağın yönünü, maçın hangi alana doğru daralacağını ve bombalanacak olan alanları takip ederek stratejilerini en doğru şekilde belirleyebilirler. Haritanın sarı renkle işaretlenmiş olan bölgelerinde de rakipleri karşısında kendilerini daha güçlü duruma getirecek ekipmanları bulabilirler. Haritanın takip edilmesiyle birlikte pusuya düşüldüğünde ateş edilen yön ve diğer oyuncuların yerleri de görülebilir.

PUBG Mobile Her Sezon Yenileniyor

PUBG her sezon birbirinden dikkat çekici özelliklerle kendini yenilemekte ve oyun severlerin ilgisinin canlı kalmasını sağlamaktadır. Kullanıcılar PUBG’de yepyeni silahları, ekipmanları ve oyun içi diğer satın alımları gerçekleştirebilmek için oyun içinde geçerli olan sanal paraları kullanırlar. PUBG Mobile kullanıcıları UC, PUBG Mobile Lite kullanıcıları ise BC denilen sanal paraları satın almak için gerçek para harcamalıdırlar. Eğer oyuncular gerçek para ödeyerek sanal para satın almak istemiyorlarsa bunun için Tablet Adam’ın güvencesi ve kalitesi ile kendilerine sunulan  PUBG Mobile hile indir ücretsiz alternatifini değerlendirebilirler. Böylece herhangi bir para ödemelerine gerek kalmadan ücretsiz şekilde sınırsız oyun içi paraya sahip olabilirler.

PUBG Mobile oyuncularının oyundaki karakterlerinin kullanacağı malzemeleri ve silahları satın alabilmeleri için UC kullanmaları gerekir. Bu sayede oyun içinde daha güçlü bir hale gelirler ve rakipleri karlısında üstün bir konuma gelme avantajından yararlanabilirler. PUBG Mobile Lite oyuncuları sahip oldukları BC’leri kullanarak oyun içi kozmetiklerden ve silah desenlerinden de faydalanabilirler.

Tablet Adam Hizmetlerinden Ücretsiz Yararlanın

PUBG Mobile Lite oyuncuları, oyun zevkini daha da artırmak için oyun içerisinde kendilerine sunulan kaplamaları, ifadeleri ve diğer özel eşyaları satın almak istemektedirler. Bu eşyalara sahip olmak için ise PUBG Mobile Lite’ın dünya genelinde kullanılan oyun içi para birimi Battle Coins diğer bir deyişle BC kullanılması gerekir. Ne yazık ki oyuncuların tümü, PUBG Mobile’da UC ve PUBG Mobile Lite’ta BC alma imkanına sahip değildirler. Bu nedenle oyun içi satın alımları gerçekleştirmelerini sağlayacak BC ve UC satın alımı için farklı alternatifler denerler.

 

PUBG Mobile, PUBG Mobile Lite ve diğer pek çok oyunun kullanıcılarına yönelik kaliteli ve güvenilir hizmetler sunan Tablet Adam bu aşamada devreye girmekte ve kullanıcıların oyun zevkinin artmasına önemli bir katkıda bulunmaktadır. Tablet Adam web sitesinde bulunan PUBG Mobile UC hilesi ve PUBG Mobile Lite BC hilesi ile herhangi bir ücret ödemelerine gerek kalmadan oyun içi sanal paraya sahip olabilirler. Tablet Adam web sitesinde yer alan PUBG Mobile UC hilesi ve PUBG Mobile Lite BC hilesi APK dosyalarını indirip mobil cihazlarında kurulumu tamamlayarak UC ve BC hilelerini çalıştırabilirler. Bunun için öncelikle mobil cihazda PUBG Mobile ya da PUBG Mobile Lite oyunlarının yüklü olması gerekir. Aksi takdirde APK dosyasının kurulumundan önce oyunların yüklenmesi atlanmaması gereken bir adım olarak kabul edilmelidir. Eğer oyun yüklü değilse Tablet Adam oyun indir kısmından oyun bulunmalı ve mobil cihaza indirme işlemi tamamlanmalıdır. Siz de PUBG başta olmak üzere popüler ve güncel oyunlara ücretsiz bir şekilde ulaşmak ve oyun keyfinizi en üst noktaya taşımak için Tablet Adam’ın web sitesi olan https://tabletadam.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.