Rekor üstüne rekor kırıyor!

Rekor üstüne rekor kırıyor!

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve negatif anlamda arka arkaya rekorlar kıran Galatasaray, ligde son 11 haftaya bakıldığında Spor Toto Süper Lig'in en az gol atan ekibi oldu.

 

11 MAÇTA SADECE 8 GOL
Teknik direktör Frank Rijkaard'ın istifasının ardından göreve gelen Gheorghe Hagi yönetiminde bugüne dek 11 lig maçına çıkan Galatasaray, rakip ağları sadece 8 kez havalandırırken, Sarı-kırmızılılar bu sayıyla ligin dibine demir attı!..
Galatasaray'ın yanı sıra Medical Park Antalyaspor ve Konyaspor da son 11 haftada sadece 8'er gol kaydedebilirken, ligde yer alan diğer 15 ekip ise bu haftalar arasında 8'den daha fazla gol atma başarısı gösterdi.

HAGİ, RİJKAARD'IN GERİSİNDE KALDI
Gheorghe Hagi yönetimindeki Galatasaray'ın maç başına gol ortalaması ise 0.72'de kaldı. Galatasaray, sezona başladığı Frank Rijkaard yönetiminde ilk 8 haftada 12 gol atmış ve 1.5 gol ortalaması tutturmuştu. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 19 haftası sonunda attığı 20 golle en çok gol atan takımlar sıralamasında 11. sırada yer alıyor.

EZELİ RAKİPLERİ NE YAPTI?
Galatasaray'ın gol sıkıntısının had safhaya çıktığı son 11 haftada şampiyonluk kovalayan ekiplerin ve ezeli rakiplerinin attığı gol sayıları ise şöyle oldu:
Trabzonspor : 21

Bursaspor: 21
Fenerbahçe: 19
Kayserispor: 12
Beşiktaş: 17

takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.