Robinho olmadı Klose verelim

Robinho olmadı Klose verelim

Robinho olmadı Klose geliyor

BEŞİKTAŞ'ta, taraftarların rüyalarını süsleyen Robinho transferi sponsor bulunamadığı için gerçekleşmezken, gündeme en az onun kadar başarılı başka bir golcü geldi: Miroslav Klose...

Uzun süredir Robinho'nun transferi için sponsor arayan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, tüm çabalarına rağmen amacına ulaşamadı. Asbaşkan Serdal Adalı, buldukları bazı sponsorlara da taraftarların istemediğini belirterek, “Sponsora karşı çıkanlar ellerini ceplerine atmalı” dedi.

Klose “Tamam” dedi

Sadece bonservisinin maliyeti 25 milyon Euro tutan Robinho dosyasını mecburen kapatmak zorunda kalan Beşiktaşlı yöneticiler, hiç beklemeden Almanya Milli Takımı'nın ve Bayern Münih'in golcüsü Miroslav Klose ile temasa geçti. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile asbaşkanlar Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, dün Demirören'in özel uçağıyla Almanya'ya giderek futbolcunun menajeriyle görüştü.
Teknik direktör Bernd Schuster'in çok istediği 32 yaşındaki Miroslav Klose ile her konuda anlaşma sağlandığı, kulübünün de ikna edilmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği belirtildi. Beşiktaş ile Bayern Münih arasındaki bonservis pazarlığı bu sabah yapılacak.

Mehmet Aurelio da gelebilir

Siyah beyazlılar ayrıca, İspanya'nın Real Betis Kulübü'nde oynayan Mehmet Aurelio'yu da transfer etmek için girişimlere başladı. Milli futbolcuya tekliflerini yapan Beşiktaş, olumlu cevap gelmesi halinde hemen Real Betis ile görüşmelere başlayacak. İspanyol kulübü, yıllık 3 milyon Euro'yu bulan ücretini çok bulduğu için Brezilya asıllı futbolcuyu göndermek istiyor.

KLOSE KİMDİR

Adı: Miroslav Klose
Doğum tarihi: 9 Haziran 1978
Oynadığı kulüpler: 1999-2004 Kaiserslautern (120 maç, 44 gol), 2004-2007 Werder Bremen (89 maç, 53 gol), 2007-? Bayern Münih (78 maç, 23 gol)
Almanya Milli Takımı: 101 maç, 52 gol

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.