Şampiyonlar Ligi Finali

Şampiyonlar Ligi Finali

Müthiş bir heyecana sahne olan ve her zaman olduğu gibi bu yıl da birbirinden büyük takımların çekişmeli maçlarını izleme fırsatı veren şampiyonlar ligi, artık final maçı ile birlikte bu sene son buluyor.

Müthiş bir heyecana sahne olan ve her zaman olduğu gibi bu yıl da birbirinden büyük takımların çekişmeli maçlarını izleme fırsatı veren şampiyonlar ligi, artık final maçı ile birlikte bu sene son buluyor. Özellikle büyük sürprizlere sahne olan çeyrek final ve yarı final maçları kapsamında, birbirinden büyük takımlar sürpriz bir şekilde elendiler.

Finalde ise Jürgen Klopp’un başında olduğu Liverpool ile birlikte Real Madrid karşı karşıya gelecekler. Özellikle çok büyük takımları eleyerek sonunda ise Roma'yı da eleyip finale çıkmayı başına Liverpool, bu yıl büyük bir başarıya imza attı ve önünde artık şampiyonluk için tek engel Real Madrid kaldı.

Şampiyonlar Ligi İçin Nefes Kesici Final

Muhteşem bir maç sonunda Bayern Münih’İ eleyen Real Madrid, finalde Liverpool ile karşı karşıya geliyor. Nefes kesici bir finale sahne olacak şampiyonlar ligi adına şimdiden nefesler tutulmuş durumdadır. Büyük bir hayal kırıklığı uğratmaya devam eden Manchester United ise hem İngiltere premier ligindeki şampiyonluğu kaçırdı hem de şampiyon liginde istenilen noktaya çıkamadı. Aynı şekilde Real Madrid’e elenen Juventus ise bu sene aslında bakılırsa güzel bir performans çizdiğini söylemek mümkündür. Özellikle son 1 maç kala şampiyonluğunu ilan eden Juventus, seneye daha iddialı bir şekilde şampiyonlar ligine başlayacaktır.

Artık Tüm Turnuvalar Sona Eriyor

Büyük bir keyif içerisinde 2017/2018 sezonu kapsamında şampiyonlar ligi ile birlikte Avrupa kupası ve tüm farklı büyük ligler altında heyecan sunan takımlar, artık gelecek sezon için hazırlıklara başlamak üzeredir. Şimdi tek kalan şampiyonlar ligi final maçı olarak Real Madrid ile Liverpool arasındaki maç bekleniyor. Tabii sadece futbol değil aynı zamanda Eurolig açısından bakıldığında da yine Real Madrid ile Fenerbahçe arasındaki maç büyük bir keyif verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.