Şampiyonluk primi Robinho Sissoko

Şampiyonluk primi Robinho Sissoko

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tecrübeli hocaya, "Şampiyon olalım iki süper yıldız alacağım" dedi... Yıldırım'ın Robinho ve Sissoko'yu kastettiği öğrenildi.

Cristian'la yaşadığı sorunlardan dolayı ara transferi boş geçen Fenerbahçe'de bombaların sezon sonunda patlayacağı öğrenildi...

HERKESTEN GÜÇLÜYÜZ
İstediği transfer gerçekleşmediği için morali bozuk olan teknik direktör Aykut Kocaman'la görüşen Başkan Aziz Yıldırım'ın müthiş bir müjde verdiği belirlendi. Başkan Yıldırım'ın, "Transfer yapmadık diye moralini sakın bozma. Mevcut kadromuz da rakiplerimizden iyi. Eğer sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırsak, takımda görmeyi çok istediğin iki dünya yıldızını getireceğim" ifadesini kullandığı öğrenildi.

YİNE GÜNDEME GELDİ
Aziz Yıldırım'ın hedefinde olan ilk yıldızın Milan'lı Robinho olduğu öğrenildi. Brezilyalı futbolcu sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş fakat yüksek maliyet nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Robinho'nun Milan'la imzaladığı kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

SORUNLAR BİTECEK!
Başkan Yıldırım'ın ikinci hedefi ise Juventus'un ön liberosu Mohamed Sissoko... Yıldırım, Malili yıldızı transfer ederek Aykut Kocaman'ın orta alanda yaşadığı büyük sıkıntıyı bitirmek istiyor.

20 MACTA 7 GOL 2 ASiST
Sorunlar yaşadığı Manchester City'den sezon başında kiralık olarak Milan'a giden Robinho, İtalyan ekibinde başarılı bir performans sergiledi. 20 maçta sahaya çıkan Brezilyalı yıldız 7 gol atarken, 2 de asist yaptı. Robinho özellikle Ibrahimovic ile iyi bir ikili oldu

takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.