Şampiyonun kasası da doldu!

Şampiyonun kasası da doldu!

Şampiyonun kasası da doldu!

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, şampiyonluk nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade ederek, ligin ikinci yarısında 17 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek, inanılmaz bir rekor kırdıklarını belirtti.

-''FORMALAR BİTTİ, YENİDEN BASKIYA GİRECEĞİZ''-
Fenerbahçe taraftarının Fenerium ürünlerine gösterdiği ilgiye de değinen Abdullah Kiğılı, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bir haftadır Fenerium'da korkunç bir satış vardı. Formalar bitti, yeniden baskıya gireceğiz. 15'e yakın değişik slogan ürettik, tişörtler çıkacak. 8 haftalık süreçte, açılışa kadar inanılmaz bir süreç olacak. Son hafta büyük cirolar elde etti Fenerium. Böyle bir taleple karşılaşacağımızı ummuyorduk. Çok büyük bir taraftarımız var. Camiamıza hayırlı olsun.''

KASASI DA DOLDU
Sarı-lacivertli ekibin kasasına, Spor Toto Süper Lig’de galibiyet ve beraberliklerden kazandığı performans primi, şampiyonluk primi ve şampiyonluk sayısına göre alacağı primin yanı sıra UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılma hakkını elde ettiği için gelecek garanti parayla birlikte yaklaşık 70 milyon liralık bir gelir girecek.
  
20 milyon lira performans primi alacak Fenerbahçe, şampiyonluk primi olarak 15 milyon, şampiyonluk sayısı nedeniyle de 18 milyon liranın üzerinde bir rakam elde edecek.
   
Avrupa kupalarında ’’Devler Ligi’’ mücadelesine doğrudan katılma hakkını elde eden sarı-lacivertliler, bu kulvardan da 16 milyon liranın üzerinde bir geliri garantiledi.
   
Elde edilen bu başarıyı ürünlerinin satışına da yansıttığında ve kombine biletlere olan ilginin geçen yıla göre daha da artacağı düşünüldüğünde Fenerbahçe için şampiyonluğun getirisi 70 milyon liranın çok üzerine çıkabilir.

HaberTürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.