Şehit savcının yerine anlamlı atama!

Şehit savcının yerine anlamlı atama!

Şehit Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in yerine yakın arkadaşı ve aile dostu Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz atandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün(FETÖ) üniformalı teröristlerince gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ülkenin ilk askeri darbe iddianamesini hazırlayan ve FETÖ soruşturmalarında etkin bir isim olan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli, 10 Mayıs’ta cezaevine giderken, yan yoldan çıkan hafriyat kamyonunun sol yanından çarpıp üstüne devrildiği makam aracında yaşamını yitirmişti. Şehit savcı Mustafa Alper’in yerine yakın arkadaşı ve aile dostu Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz atandı.

Başsavcı Ergül Yılmaz’da şehit arkadaşı Mustafa Alper gibi FETÖ soruşturmalarında etkin gibi bir isim olup, Malatya’da FETÖ darbe girişimine ilişkin aralarında dönemin 2. Ordu Komutanı Adem Huduti'nin de bulunduğu 28'i tutuklu 76 kişinin yargılandığı davanın iddianamesini hazırlayan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Malatya Adliyesini ziyaretinde gayretlerinden dolayı tebrik ettiği isimdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.