Seminer için tüm açıklamalar ve dilekçe örneği

Seminer için tüm açıklamalar ve dilekçe örneği

Seminer için tüm açıklamalar ve dilekçe örneği

Okuldan Mesleki Çalışma Yapmak Üzere İl Dışına Giden Öğretmenler İle Okulunuza Mesleki Çalışma Yapmak Üzere İl Dışından Gelen Öğretmenler için okulca tutulacak tabloyu bilgisayarınıza indirmek içintıklayınız.

Görev yaptığı il dışında başka bir ilde Mesleki Çalışma Yapmak isteyen Öğretmenler için dilekçe örneğini bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA

2015 HAZİRAN DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Genel Müdürlüğümüzce Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarındaki bütün branşlardaki öğretmenler ile ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarındaki Arapça ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik olarak Haziran 2015 dönemine ait mesleki çalışmalar planlanmış ve illerimize duyurulmuştur.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi AVCI'nın imzasıyla 09.06.2015 tarih ve 35572 sayılı resmi yazı doğrultusunda İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerimizin istemeleri halinde başka illerde mesleki çalışmalara katılmasına imkan sağlanmıştır. Bu kapsamda, daha önceden mesleki çalışmalarda görev alan ve tebliğ/bildiri hazırlayan öğretmenlerimizin sunumlarını, görev yaptıkları yerlerde yapmaları ve meslektaşlarıyla paylaşımları mümkündür.

Ancak mesleki çalışmalarını görev yaptığı yerleşim alanı dışında yapmak isteyen öğretmenlerimizin ise gittikleri yerleşim yerlerinde İl/İlçe müdürlüklerimizle irtibata geçerek planlanan "15-19 Haziran tarihlerinde mesleki çalışmalara" ve "22-23 Haziran tarihlerinde planlanan mesleki gelişim seminerleri"ne mutlaka katılmaları ve isim listelerine adlarını kaydettirmeleri gerekmektedir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü

 

Ahmet KANDEMİR

www.memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.