Semra Özal da oyunun rengini belli etti! İşte o aday...

Semra Özal da oyunun rengini belli etti! İşte o aday...

Semra Özal da oyunun rengini belli etti! İşte o aday...

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal 31 Mart seçimlerinda tercihini "Cumhur İttifakı"ından yana kullanacağını açıkladı. Özal, "Sayın Binali Bey çok doğal, dürüst ve sempatik halleriyle gönülleri fethediyor" dedi

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal 31 Mart seçimlerinda tercihini "Cumhur İttifakı"ından yana kullanacağını söyledi. Semra Özal, seçimlere günler kala Yeni Şafak'a konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım başta olmak üzere Cumhur İttifakı'na desteklerini sunan Özal, seçimlerin tüm ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

ÇOK DOĞAL, DÜRÜST VE SEMPATİK

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Binali Yıldırım hakkında övgüyle bahseden Özal, "Sayın Binali Bey çok doğal, dürüst ve sempatik halleriyle gönülleri fethediyor. Bugüne kadar Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık ve Meclis Başkanlığı'nda yaptığı hizmetler zaten bilinmektedir. Bu birikim ve tecrübeleriyle İstanbul için çok güzel projeler planladığına ve bunları gerçekleştireceğine eminim" dedi.

ERDOĞAN DOĞRU SEÇİMİ YAPAR

Özal, seçim sürecinde kampanyanın başını çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Sayın Devlet Başkanımız çok akıllı, zeki ve çalışkandır. Birlikte çalışacağı kişilerde de her zaman bu özellikleri arar" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.